BRATISLAVA 30. mája (WBN/PR) – Vedeli ste, že emočné výkyvy, náladovosť a prejavy, ako sú hnev, nenávisť, podráždenosť, zlosť, súvisia s jarnou očistou pečene po zime, rovnako aj depresia? Na jar nastáva vzostup jangu (expanzívnej energie) a pečeň môže byť narušená najmä po dlhej zime. Prírodné prostriedky a pravidelný životný štýl môžu pomôcť ozdraviť pečeň. Siahnite po novinke Detoxikácia tela a naučte sa všetko o správnej detoxikácii.
Detoxikácia je prostriedok na obnovenie rovnováhy v organizme. Správne vykonaná detoxikácia harmonizuje organizmus, navodzuje pocit zdravia a vyjasňuje myseľ. Výsledky môžu byť skutočne ohromujúce. Cieľom detoxikácie je odstrániť odumreté bunky a tkanivá, ktoré sa hromadia v organizme.
Toxické látky sa v tele usádzajú v dôsledku sedavého spôsobu života, stresu, používania chemikálií v domácnostiach a na pracoviskách, elektrosmogu z mobilných telefónov a bezdrôtových pripojení, konzumácie nekvalitných potravín, ktoré často obsahujú mnoho živočíšnych bielkovín, rafinovaných cukrov, farbív, konzervačných látok a pod. Odpadové látky sa v tele zadržiavajú a spomaľujú regeneráciu orgánov (nové bunky pomalšie nahrádzajú staré rozpadajúce sa bunky).
Knižná novinka Detoxikácia tela jasne vysvetľuje, ako funguje tento proces a ponúka ďalšie užitočné informácie:
• čo detoxikácia znamená,
• čo sú škodliviny a kde sa nachádzajú,
• ako odstraňovať škodliviny zo svojho domova,
• ako postupovať pri očiste tela,
• o detoxikácii detí,
• aké existujú detoxikačné byliny.
Musíme si priznať, že na rozdiel od minulosti sa detoxikácia dnes stáva podstatnou súčasťou prevencie a liečby chronických chorôb. V súčasnosti narastá počet ľudí trpiacich na srdcovo-cievne choroby, alergie, rakovinu a depresie, ktoré vznikajú následkom hektického životného štýlu, zlej životosprávy a škodlivín okolo nás.
Najmä teraz na jar jedzte slabo dusené jedlá a vylúčte grilované, vyprážané alebo príliš mastné jedlá. Obmedzte konzumáciu vajec, mäsa a mliečnych výrobkov, odporúča autor v knihe Detoxikácia tela. Hlavné jedlo jedzte medzi 12. – 13. hodinou a nejedzte po 20. hodine.