BRATISLAVA 28. septembra (WBN/PR) – Camouflage restaurant je prvou na Slovensku, ktorá pre vás pripravilla projekt zážitkovej gastronómie svetovej úrovne. V roku 2007 vám svoje umenie predstavili charizmatický Pavel Pospíšil a temperamentný Alfonso Alés. Rok 2008 sa niesol v znamení ženskosti a francúzskej noblesy. Varila pre vás talianska šéfkuchárka Sonia Visman a exkluzívny šéfkuchár Jean-Luc Rocha Serralheiro.
Aj tento rok pokračuje Camouflage restaurant a vinárstvo ELESKO v projekte World Chefs a opäť prináša do Bratislavy jedinečný kulinársky zážitok. Spoznajte spolu s nami rakúskeho kuchára Dragana Miljkovica, ktorý je známy tým, že pôsobil v reštauráciach ocenených Michelinovymi hviezdami, napríklad v reštaurácii Hangar 7. V súčasnosti šéfuje rešturácii Schloss Aigen, ktorá patrí medzi jednu z najlepších v Salzburgu a, samozrejme, aj najznámejších svojou kuchyňou. Prevláda tu dlhá tradícia a skvelá regionálna kuchyňa s produktami na špičkovej úrovni.
V dňoch 29. 9. a 30. 9. 2010 hostí v jeho podaní čaká toto skvostné tasting menu:
INTERPRETÁCIA
/ PARADAJKA / / MUŠLE SV. JAKUBA / / ĽADOVÁ BAZALKA/
*
SAUTERNS S MORSKÝM JAZYKOM
/ BIELA BROSKYŇA / / CITRUS/ / MANDLE /
*
ŠTRÚDĽA Z HUSACEJ PEČENE FOIE GRAS A HOLUBA
/ LIESKOVÝ ORECH / / TOPINAMBURY/ / KARAMEL /
*
POMALY PEČENÉ TOURNERDOS Z HOVÄDZEJ SVIEČKOVICE
/ZELER/ ÚDENÝ TEĽACÍ ŠPIK/ /ZELENÉ PARADAJKY/
*
SORBET Z KEFÍRU
/ RED BULL / / CITRÓN /
*
PAVÉ Z ČOKOLÁDY Z ARAQUANIL
/ MANGO / / CRÈME BRÛLÉE /
*
K tasting menu bude podávané víno ELESKO zdarma.