BRATISLAVA 6. februára (WBN/PR) – Reštaurácia Hotela Matyšák, známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe, si od 1.februára 2015 pripravila pre svojich hostí novú ponuku vo forme zážitkového menu.
„Po mimoriadnych úspechoch našich vín na medzinárodných, ale i domácich súťažiach sme hľadali spôsob ako sa čo najprirodzenejšie o tieto kvalitné vína podeliť. Preto sme prišli s myšlienkou snúbenia sa jedla s vínom vo forme degustačných – zážitkových menu“, hovorí riaditeľ Hotela Matyšák pán Miloslav Dvořák. Kombinácia delikátnych špecialít so správne zvoleným vínom nechá vyniknúť kráse a rôznorodosti jednotlivých odrôd. Táto ponuka nie je určená len pre odborníkov a gurmánov, ktorí vedia oceniť kvalitné vína a jedlo. Naopak, ponúkané 3 a 5-chodové večere môžu osloviť a potešiť širšiu verejnosť. Sú určené pre páry, pre ktoré vrámci blížiaceho sa Sviatku sv. Valentína chystáme malý darček. Ale i pre väčšie či menšie skupiny, pracovné stretnutie alebo zákazníkov, ktorí si prídu vychutnať pripravené špeciality v príjemnom prostredí reštaurácie.
Delikatesy pripravené pod taktovkou šéfkuchára Braňa Križana sú podávané formou 3, 5, alebo 7-chodoveho degustačného menu. Ku každému z ponúkaných jedál starostlivo vyberá vhodný druh vína osobne Peter Matyšák. Degustačné menu pripravovane z tých najlepších čerstvých surovín z vlastnej Bio farmy a od rokmi preverených dodávateľov, bude pravidelne obmieňané s ohľadom na sezónnosť použitých surovín. Veríme, že si nájdu miesto v plánovacích kalendároch širšej klientely.
„Tešíme sa na vašu návštevu!”
Napriek tomu, že rezervácie v reštaurácii Hotela Matyšák nie sú povinné, odporúčame, aby si zákazníci telefonicky objednali miesto a zvolenie menu vopred. Pomôže to predísť prípadnému sklamaniu z čakania a zároveň nám umožní ponúknuť služby na profesionálnej úrovni, ktorá sa očakáva.