Pripite si s nami na svieže večery s Cointreau Margaritou!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Refreshing summer cocktail with fresh fruit and mint generated by AI
Foto: Cointreau

Príprava Margarity je s pomarančovým likérom Cointreau hračka! Vyskúšajte recepty, ktoré pre vás exkluzívne pripravil majstrovský barman Peter Bobula. Či už ste zástancom klasiky, máte radi jahody, alebo si chcete dopriať trochu exotiky, máme pre vás pripravené to pravé. Vytiahnite náš shaker, opláchnite pohár na Margaritu a poďme na to.

CLASSIC MARGARITA

  • 3 cl Cointreau
  • 5 cl Blanco Tequila
  • 2 cl čerstvá limetková šťava

Pri príprave tradičnej Margarity sa bez Cointreau jednoducho nezaobídete. Na jej prípravu jednoducho dobre pretraste všetky ingrediencie v shakeri s ľadom, preceďte ich do pohára na Margaritu ozdobeného soľou a pridajte plátok limetky. Potom už nezostáva nič iné, než si vychutnať ľadovo osviežujúci drink plný citrusových tónov.

Bb31f96aaf760c243b55b624fb09e54d.webp
Foto: Cointreau

STRAWBERRY BASIL MARGARITA

  • 2 cl Cointreau
  • 4 cl Blanco Tequila
  • 2 cl čerstvá limetková šťava
  • 2 jahody
  • 2 lístky bazalky

Recept na jahodovú Margaritu poteší všetkých milovníkov ovocných drinkov – je to totiž rovnaký jednoduchý a rýchly recept na klasiku. Všetky ingrediencie vrátane nadrobno nakrájaných jahôd alebo nadrobno nakrájanej bazalky vložte do shakera, dobre pretraste s ľadom a preceďte do pohára na Margaritu, ktorý môžete obaliť soľou. Potom už len dozdobte bazalkou, jahodami a môžete si pripiť.

COCONUT GINGER MARGARITA

  • 3 cl Cointreau
  • 2 cl Blanco Tequila
  • 3 cl kokosová voda
  • 3 cl čerstvá limetková šťava
  • 5 plátkov čerstvého zázvoru

Ak chcete, aby sa vaše leto nieslo na vlne exotiky, ťažko nájdete lepší drink než práve Margaritu s kokosom a zázvorom. Aj tento recept je veľmi jednoduchý. Stačí dať všetky ingrediencie vrátane tenkých plátkov zázvoru do shakera, dobre pretraste s ľadom a preceďte do pohára na Margaritu, ktorý môžete pred ochutnávkou ozdobiť tenkým plátkom zázvoru a soľou.

Informačný servis

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať