Na Pohode vyčapovali viac ako 230-tisíc pív

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pohoda
Atmosféra počas tretieho dňa festivalu Pohoda. V Trenčíne prebieha 15. ročník multikultúrneho festivalu Pohoda. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 13. júla (WEBNOVINY) – Počas trojdňového 15. ročníka festivalu Pohoda na trenčianskom letisku vyčapovali v nápojových centrách dovedna 231 500 pollitrov desaťstupňového piva, 1890 pollitrov nealkoholického piva a 9270 pollitrov piva s prírodnou citrónovou šťavou. V utorok o tom informovala webová stránka pohodafestival.sk. Okrem toho si návštevníci zakúpili 2424 plechoviek nealkoholického piva a 36 072 plechoviek piva s prírodnou citrónovou šťavou.

Z areálu trenčianskeho letiska poslali ľudia na rôzne miesta takmer 7 000 špeciálnych pohľadníc. Okrem Slovenska odišli pohľadnice aj do Anglicka, USA či Španielska.

Organizátori tradičného letného podujatia už na svojej oficiálnej stránke zverejnili aj predmety, ktoré ľudia na festivale stratili alebo zabudli. Medzi nimi dominujú kľúče, mobilné telefóny, fotoaparáty, slnečné okuliare, peňaženky, náušnice a rôzne oblečenie. Zoskupené predmety môžu návštevníci nájsť na oficiálnej stránke festivalu v sekcii Straty a nálezy.

Pohoda obrazom: Deň po dni

Festival Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Festival Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Festival Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Festival Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Festival Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Druhý deň festivalu Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Druhý deň festivalu Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Druhý deň na Pohode
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Druhý deň festivalu Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Druhý deň festivalu Pohoda 2011
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Na Pohode sa diskutovalo o Egypte
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Slnko, voda a Pohoda
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Slnko, voda a Pohoda
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Slnko, voda a Pohoda
Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Slnko, voda a Pohoda
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať