Ty si ten Hološko?, prekvapil Djokovič nášho futbalistu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Filip Hološko
Filip Hološko (13) Foto: SITA/Marián Peiger

MELBOURNE 20. januára (WebNoviny.sk) – Futbalista Filip Hološko si z návštevy Australian Open v Melbourne odniesol nielen fotku s obhajcom trofeje Novakom Djokovičom, ale aj čosi navyše, čo vôbec nečakal. Dobrý pocit z toho, že fenomén súčasného mužského tenisu vedel, kto je to Hološko.

Náhoda chcela, že slovenský futbalista v službách FC Sydney a srbský líder svetového rebríčka tenistov sa stretli v reštaurácii istého hotela, v ktorom boli obaja ubytovaní. „Vychádzali sme z hotela, keď som si všimol, že v reštaurácii sedí Novak Djokovič. Povedal som si, že musím počkať, kým vyjde, veď takéto stretnutie sa nenaskytne každý deň,“ cituje Hološka server jeho zastupiteľskej agentúry Football Service Agency (FSA).

Obrazom: Najkrajšie momenty z tretieho dňa Australian Open

Skúsený útočník s tvrdou strelou, ktorý má na konte aj 65 reprezentačných štartov a v nich 8 gólov, ani len netušil, čo bude nasledovať, keď hviezdneho tenistu požiada o spoločnú fotografiu. „Ty si ten Hološko?“ reagoval najlepší tenista sveta na Filipovu žiadosť, a futbalistovi takmer padla sánka. Hološko ďalej pre server FSA vysvetlil: „Keď som sa mu predstavil, spozornel. Vraj mu o mne rozprával tréner Marián Vajda, ktorý má rodinu z Piešťan. Sledoval ma aj počas majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike. Novak sa smial, že veď všetko o mne vie…“

Po krátkej vzájomnej debate si obaja športovci podali ruky a zaželali všetko dobré. „Musím povedať, že Novak bol veľmi ochotný a príjemný, sršala z neho pohoda,“ uzavrel Filip Hološko pre FSA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Filip HološkoMarián VajdaNovak Djokovič