Marika Gombitová opäť s Jenewein Group a priateľmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 5. marca (WBN/PR) – Rovnako ako pred pätnástimi rokmi Jenewein Group aj v roku 2016 pre svojich priateľov pripravila nezabudnuteľný a najmä neopakovateľný večer v najlepšej spoločnosti. O jedinečnú atmosféru a príjemný umelecký zážitok sa postarala hudobná ikona Marika Gombitová.

„Počas posledného roka sme mali možnosť Mariku prostredníctvom charitatívnych televíznych vystúpení počuť a vidieť niekoľkokrát, avšak na koncertnom vystúpení v bezprostrednej blízkosti a v takmer klubovej atmosfére ju po pätnástich rokoch stretli práve naši priatelia. Mám obrovskú radosť, že nás opäť potešila svojím umením – stalo sa tak nielen vďaka Marikinmu talentu, viere a vôli, ale aj vďaka nášmu dlhoročnému priateľstvu, ktoré si mimoriadne vážim a ktoré v mojom živote znamená veľmi veľa. Jej vystúpenie pre našich spoločných priateľov považujem doslova za malý zázrak,“ povedal krátko po skončení večera v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton Martin Krekáč, zakladateľ a majiteľ Jenewein Group.

Ako „veľmi príjemné chvíle v spoločnosti priateľov Martina Krekáča na oslavách 25. výročia jeho spoločnosti Jenewein Group“ opísala štvrtkové vystúpenie aj sama Marika. Predovšetkým vďaka nej dostal slávnostný večer na oslavu úspešného príbehu líderskej poradenskej skupiny aj ďalší rozmer, ktorý Martin Krekáč vo svojom príhovore k trom stovkám hostí vystihol pojmami talent, viera a vôľa.

Foto: Marika Gombitova Official © MIlan Krup
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marika GombitováMartin Krekáč