Dve nehody na východe si vyžiadali štyri ľudské životy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Foto: SITA/KR PZ Žilina

MIŇOVCE/LEVOČA 23. apríla (WebNoviny.sk) – V noci z piatka na sobotu sa na cestách Prešovského kraja stali dve tragické dopravné nehody, pri ktorých vyhasli štyri ľudské životy. Dve obete a jednu zranenú osobu si vyžiadala havária Chrysleru Stratus s humenským evidenčným číslom pri obci Miňovce (okres Stropkov).

Nehoda sa stala necelú hodinu pred polnocou, keď auto zišlo z cesty a narazilo do stromu. Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru, privolaní hasiči zo Svidníka a Stropkova pomocou techniky vyslobodili zranenú osobu, poskytli jej predlekársku pomoc a pomohli ju naložiť do vozidla záchrannej zdravotnej služby. Z havarovaného vozidla vyslobodili aj dve usmrtené osoby.

„Dvaja muži utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Dvadsaťtriročnú ženu vo vážnom stave s mnohopočetnými poraneniami previezli do nemocnice v Prešove,“ dodal hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Hasiči havarované vozidlo zároveň zabezpečili proti vzniku požiaru, pomohli s jeho naložením na vozidlo odťahovej služby a vyčistili vozovku. Cestu sprejazdnili v sobotu pred šiestou hodinou ráno.

Ďalšie dve obete si vyžiadala dopravná nehoda v okrese Levoča. Krátko pred ôsmou hodinou ráno tu došlo na odbočke štátnej cesty v smere na časť Rybníky k dopravnej nehode osobného motorového vozidla Fiat Punto s gelnickým evidenčným číslom, pri ktorom boli dve osoby usmrtené. „Štyridsaťšesťročný muž a ďalší muž utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom,“ informoval agentúru SITA Chmel.

Tragickému víkendu prechádzala iná vážna nehoda medzi obcami Hrabovec a Dubinné (okres Bardejov). Zrážka Seatu Ibiza s bardejovským evidenčným číslom a svidníckej Škody Fabia si v piatok popoludní vyžiadala dve ťažko a dve ľahko zranené osoby. Na mieste takisto zasahovali všetky záchranné zložky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia