Auto sa čelne zrazilo s autobusom, vodič bol bez šance

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Autonehoda v katastri obce Stráňavy
Čelná zrážka auta s autobusom si dnes krátko po polnoci na ceste I/18 v katastri obce Stráňavy vyžiadala jednu obeť. Bratislava, 28. február 2016. Foto: SITA/KRPZ Žilina

BRATISLAVA/ŽILINA 28. februára (WebNoviny.sk) – Čelná zrážka auta s autobusom si dnes krátko po polnoci na ceste I/18 v katastri obce Stráňavy vyžiadala jednu obeť.

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 40-ročný vodič auta Renault Megane išiel smerom zo Strečna do Žiliny, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde čelne narazil do protiidúceho autobusu Scania, ktorý viedol 43-ročný vodič z okresu Michalovce.

Vodič autobusu v dôsledku nárazu zišiel mimo cestu, kde narazil do stromu a dopravnej značky. Osobné auto bolo odrazené mimo vozovku vpravo v smere jazdy na Žilinu. Pri dopravnej nehode vodič Renaultu Megane utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. V autobuse sa zranili vodič a dvaja cestujúci, ktorí boli po ošetrení prepustení do domáceho liečenia.

Požitie alkoholických nápojov u vodiča autobusu polícia nezistila. U vodiča Renaultu Megane nariadili vykonať pitvu. Hmotná škoda na vozidlách a dopravnej značke je odhadnutá na približne 12 700 eur. Okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať