Prídťe ochutnať jarné špeciality do reštaurácií MEDUSA Group

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Medusa Group

BRATISLAVA 27. marca (WBN/PR) – Jar oslavujú v MEDUSA Group špecialitami, ktoré nezaťažia organizmus ich zákazníkov. Tím šéfkuchárov siedmich podnikov pripravil jarné menu pre všetky kľúčové podniky skupiny.

Naši dodávatelia nám denne nosia čerstvú zeleninu na tony a ako ich najväčší slovenský gastrodberateľ si môžeme vyberať z toho najlepšieho,“ pochvaľuje si Peter Štecko, majiteľ skupiny. „Pôsobíme v Bratislave a snahu Bratislavčanov zdravo jesť dokumentuje aj fakt, že len v minulom roku sme predali jedlá, v ktorých sme použili viac ako 52 tisíc hlávok šalátu.“

Typickými špecialitami jari sú v MEDUSA Group napríklad bruschetta s jarnou zeleninou a balkánskym syrom (150g/3,99€, PRIMI Polus), špargľový krém s kroketami z údeného lososa, s arašidovým olejom a penou z medvedieho cesnaku (0,33l/4,39€, RIO Grande), pappardelle so zelenou špargľou, jarnou zeleninou a parmezánom (300g/8,79€, PRIMI River Loung Eurovea) so sladkou bodkou z KUBU – jahodovo-rebarborovým koláčom s mätovo-jogurtovou omáčkou (150g/ 4,79€).

Jarné menu nájdu návštevníci podnikov MEDUSA Group v ponuke od utorka 2. apríla.

Prehľad všetkých jarných špecialít:

SLANG PUB

Predjedlo

Hubové ragú z jarných hríbov so slaninou podávané na opekanom chlebe s listovým šalátom – 150g /4,99€

Polievka

Jarná zeleninová polievka s krupicovými haluškami – 0,33l/ 2,79€

Hlavné jedlo

Cuketová placka plnená kuracou pečienkou s čerstvým chilli – 250g /6,49€

Údené kuracie prsia na grile s jarným miešaným šalátom a feta syrom – 200g/ 7,49€

Dezert

Domáce jablkovo – rebarborové pyté 150g/2,99€

KUBU

Predjedlo

Tatarák z lososa so špargľovým šalátom a bagetkou s bylinkovým maslom 100g/7,99€

Šalát

Insalata primavera con formaggio blu (listový šalát, reďkovka, špargľa, vajíčko, modrý syr a pomarančovo-tekvicový dressing) 300g/7,49€

Hlavné jedlo

Zander alla griglia (zubáč na grile s duseným špenátom , cherry paradajkami s pečeným zemiakom a kôprovým dressingom) 200g/15,99€

Tagliatelle primavera (tagliatelle so špargľou, červenou cibuľou, cukrovým hráškom, červenou paprikou a ľahkou vínovou omáčkou) 300g/6,79€

Dezert

Rebarbaro torta alle fragole (jahodovo-rebarborový koláč s mätovo-jogurtovou omáčkou) 150g/4,79€

RIO

Predjedlo

Tuniakové carpaccio s jarnou salsou, baby šalátom a chlebovým chipsom – 120g / 9,49 €

Polievka

Špargľový krém s kroketami z údeného lososa, s arašidovým olejom a penou z medvedieho cesnaku – 0, 33 l / 4,39 €

Hlavné jedlo

Grilovaný halibut ,krémové rizoto z mladého hrášku a cukety, omáčka zo žltej papriky a zázvoru – 200g / 21,99 €

Do ružova pečený jahňací chrbát, hráškovo-mätové pyré, cibuľová marmeláda a jahňací jus – 200g / 24,99 €

Dezert

Jablkovo-hrušková tortička s mätou, mandľami, karamelovým krémom a vanilkovou zmrzlinou – 150g / 4,49 €

Primi Michalská

Polievka

Krémová polievka z romanesca a medvedieho cesnaku s prepeličím vajíčkom a paprikovým olejom – 0,33l / 3,69€

Predjedlo

Insalata primavera s kuracími kúskami v parmezánovej cruste (uhorka, červená reďkovka, žltá mrkva, špargla, a Chardonnay dressing) 250g/5,99€

Crostino s pestom z mladého hrášku a provensálskou šunkou – 150g/4,49€

Hlavné jedlo

Teľacie osso bucco s gremoládou z chrenu a jarnej cibuľky s bianco rizotom z farebnej cukiny – 250g/15,49€

Rolky z platýza plnené zelenou špargľou s estragónovou omáčkou a varenými zemiakmi – 200g/11,49€

Dezert

Domáca kokosová zmrzlina s karamelizovaným ananásom, brownies sušienkou a granátovým jablkom – 100g/3,99€

Bez názvu
Foto: Medusa Group

PRIMI POLUS

Predjedlo

Bruschetta s jarnou zeleninou a balkánskym syrom – 150g/3,99eur

Marinované plátky roastbeefu so špargľou, rukolou a cherry paradajkami – 150g/7,99eur

Polievka

Špargľový krém s restovaným pórom a tekvicovým olejom – 0,33L/2,99eur

Hlavné jedlo

Pečená prepelica s jarnou zeleninou na masle a bataty zemiakmi – 200g/9,79eur

Špargľové rizoto s kuracím mäsom a parmezánom – 300g/8,99eur

Dezert

Rebarborová panna cotta – 120g/3,99eur

PRIMI RIVER LOUNGE EUROVEA

Predjedlá

Pizza štangle plnené s nivou a jarnou cibuľkou podávané so smotanovo-pažítkovým dipom – 4 Ks / 4,29 €

Šalát z čerstvého baby špenátu s marinovanou cviklou a kozím syrom – 200g/8,99€

Mušle na bielom víne s cesnakom a čerstvými bylinkami – 300g / 10,99 €

Hlavné jedlá

John Dory s pečeným feniklom a varenými zemiakmi na bylinkovom masle – 250g/12,99€

Pappardelle so zelenou špargľou, jarnou zeleninou a parmezánom – 300g/ 8,79 €

Dezert

Domáci rebarborový koláč – 150g / 2,99 €

BARROCK

Predjedlo

Hrianky s roastbeefom , jarnou cibuľkou, feniklom a kôprovým dipom – 150 g/4,99€

Crab cake s Marie Rose dipom – 150 g/4,99€

Polievka

Hráškový krém s parmezánovým chipsom – 0,33 l/2,99€

Hlavné jedlo

Králik na grile s dusenou špargľou, baby zemiakmi a pažítkovou omáčkou – 200g/12,99€

Zeleninový burger s bataty hranolkami a cesnakovým dipom – 300g/6,99€

Dezert

Ríbezľový muffin s ríbezľami a grapefruitovým mascarpone – 150g/2,99€

MEDUSA GROUP bola založená v roku 2003 otvorením reštaurácie MEDUSA v historickom centre Bratislavy. MEDUSA bola vôbec prvým večerným podnikom a cocktail barom v Bratislave s vystúpeniami DJ-ov a v krátkom čase sa stala legendou nočného života. V tom istom roku (2003) bol vytvorený koncept samoobslužných reštaurácií PRESTO spolu so sieťou reštaurácií Al dente. Dnes prevádzkuje skupina dvadsaťštyri vlastných gastrozariadení (vrátane samostatnej cateringovej divízie), v ktorých pracuje vyše 600 zamestnancov. MEDUSA Group je najväčšou gastronomickou skupinou pôsobiacou na slovenskom trhu. Jej jediným vlastníkom je Peter Štecko. Viac info nájdete aj na www.MEDUSAgroup.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Medusa Group