BRATISLAVA 22. marca (WBN/PR) – Posledný marcový týždeň je v modranskom vinárskom komplexe venovaný mladým vínam Elesko. Barikové vína môže verejnosť degustovať od pondelka do nedele. Okrem ochutnávky mladých vín Elesko je pre vás pripravené aj degustačné menu vytvorené najlepším šéfkuchárom rokov 2008 – 2010 podľa Gurmán Award – Jaroslavom Židekom na mieru k barikovým vínam.
Pozývame vás do Modry ochutnať Elesko, ročník 2008. Na degustáciu sú pripravené konkrétne Chardonnay s krémovo-biskvitovou vôňou, harmonické Rulandské šedé s dlhou kvetnatou dochuťou. Obe vína sú už flašované. V marcovej degustačnej ponuke máme pre vás aj zatiaľ nefľašované Petit Merlé, ktoré vás očarí svojim ovocným a otvoreným charakterom, Zweigeltrebe s aromatikou jemne praženého kávového zrna a sušených sliviek a Alibernet, ktorého aromatika je plná prezretých lesných plodov so štipkou korenia a tak charakteristickou makovou buchtou. Spomínané suché vína vám poskytnú jedinečný vinársky zážitok.
Ochutnávka mladých vín Elesko sa uskutoční vo vinárskom závode IN VINO v Modre a na degustáciu je potrebné urobiť si rezerváciu. Počas pracovných dní vám bude k dispozícii somelierka Barbora Dolinajová a počas víkendu aj technológ Erik Brunovský.
Ochutnávka mladých vín Elesko z barikových sudov
Kedy: 24. – 28.3.2010
Čas:
Streda – Sobota: 11:30 – 22:00
Nedeľa: 11:30 – 18:00
Vo štvrtok 25.3.2010 bude reštaurácia zatvorená od 16:00 hod.
Rezervujte si miesto na čísle: 0911 212 801 alebo na info@elesko.sk, prípadne cez rezervačný systém na www.elesko.sk