Robbie Williams vydal album The Heavy Entertainment Show

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Anglický spevák Robbie Williams vystúpi v Bratislave
Štyridsaťročný bývalý člen formácie Take That odohrá svoj koncert 18. apríla v bratislavskej Slovnaft Aréne. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 4. novembra (WebNoviny.sk) – Anglický spevák Robbie Williams v piatok vydáva svoj jedenásty sólový album The Heavy Entertainment Show.

Novinka obsahuje v základnej verzii jedenásť piesní, medzi ktorými sú aj single Party Like a Russian a Love My Life. Deluxe edícia ponúka o päť skladieb viac, pričom v piesni I Don’t Want to Hurt You hosťuje spevák John Grant, známy z už nefungujúcej kapely The Czars.

Na štúdiovke sa podieľali aj Richard Flack, Guy Chambers, Rufus Wainwright, Brandon Flowers, Stuart Price, Ed Sheeran alebo Benny Blanco.

Štyridsaťdvaročný

Robert Peter Williams

sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She’s The One, Somethin‘ Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. V auguste 2010 sa oženil s Aydou Field, s ktorou má dcéru a syna.

Tracklist albumu Robbie Williams – The Heavy Entertainment Show:

01 The Heavy Entertainment Show

02 Party Like a Russian

03 Mixed Signals

04 Love My Life

05 Motherfucker

06 Bruce Lee

07 Sensitive

08 David’s Song

09 Pretty Woman

10 Hotel Crazy (feat. Rufus Wainwright)

11 Sensational

Deluxe edícia:

12 When You Know

13 Time on Earth

14 I Don’t Want to Hurt You (feat. John Grant)

15 Best Intentions

16 Marry Me

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ed SheeranRobbie Williams