Kali: Najmladším fanúšikom venujem svoj čas pred koncertmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kali

BRATISLAVA 21. apríla 2016 (WBN/PR) – Behom posledných dní obleteli slovenské média informácie o úspešnom začiatku turné slovenského rapera Kaliho. Počas Zlý Príklad Tour 2016 navštívi niekoľko slovenských miest, kde v kluboch predstaví svoj posledný album. Pre mladších fanúšikov, ktorí sa na podujatie nedostanú, Kali pripravil niekoľko autogramiád.

Pre veľký záujem o hudbu jedného z najproduktívnejších slovenských umelcov – rapera Kaliho, sa priamo v mestách, či blízkych väčších mestách, v ktorých Bratislavčan odohrá koncert v rámci Zlý Príklad Tour 2016, bude konať autogramiáda. Neskorší popoludňajší čas si Kali vyhradil najmä pre mladších priaznivcov, ktorí majú záujem sa s raperom stretnúť naživo, kvôli nízkemu veku sa však koncertov nemôžu zúčastniť. „Ozývajú sa mi mladší fanúšikovia, ale aj ich rodičia s prosbami o stretnutie, či s žiadosťami o podpisy. Mrzelo ma, že nie všetci, ktorým sa moja hudba páči, môžu prísť na koncert. Preto som sa rozhodol, že pred začatím koncertov venujem svoj čas aj tým najmenším a stretnem sa s nimi počas autogramiády,“ prezradil raper dôvod, prečo na poslednú chvíľu usporiadal avizované autogramiády.

Autogramiády sa uskutočnia v časoch od 18.00 hod., vždy v kníhkupectvách PANTA RHEI a to dňa 22.4.2016 v OC Laugaricio v Trenčíne, 23.4.2016 v Galéria Mlyny Nitra, 6.5.2016 v žilinskom Auparku, 7.5.2016 v nákupnom centre City Aréna v Trnave, 13.6.2016 v OC Korzo Prievidza a posledná autogramiáda sa uskutoční dňa 14.5.2016 v bratislavskom Auparku.

Vstupenky na večerné koncerty v rámci Zlý Príklad Tour 2016 sú dostupné v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event/KALI_Zly_Priklad_Tour_2016

KALI – IDEÁL PROD. EL MURDO: https://www.youtube.com/watch?v=OhB9qyo2hrI

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kali