BRATISLAVA 28. februára (WBN/PR) – Každý, kto si prostredníctvom internetu rezervuje stôl a v objednávke uvedenie aktuálne heslo týždňa získava automaticky zľavu 20% na všetky pokrmy i nápoje. Každé heslo platí celý týždeň – od pondelka do nedele. Príďte si vychutnať indické špeciality, tradičné slovenské jedlá či posedenie pri kvalitnom vínku!
Heslo týždňa: DOBRÉ JEDLO
Online rezervácia:
http://www.bakchus-vinaren.sk/book-table.asp
Historická vínna pivnica predstavuje vzkriesenie dávno zabudnutej klasickej vínnej pivnice zo 17. storočia, ktorá produkovala nielen vína, ale aj 100 000 litrov sektu ročne. Bakchus bol totiž s odhliadnutím od Francúzska prvým miestom na svete, kde sa začalo vyrábať šampanské. A rekordov má na rováši ešte viac. Chateau Palugyay, ktoré vyrábali v susednom Palugyayovom paláci a skladovali v priestoroch vínnej pivnice, si našlo cestu až na stoly zámožných rodín, ktoré sa vydali na osudnú plavbu na Titanicu. O tom, že víno z týchto pivníc má výnimočnú chuť, svedčia i zachované zápisky z pivnice.
Víno sa tu už síce nevyrába, no zrekonštruovaná vináreň namiesto toho ponúka špeciality slovenskej a indickej kuchyne. Tie vznikajú pod vedením šéfkuchára Petra Sutta, jedného z najlepších kuchárov na Slovensku v rokoch 2009-2010 podľa časopisu Trend, ktorý svoje skúsenosti rozvíjal aj na Kulinárskej akadémii Yvesa Thuriesa.
Vináreň Bakchus
Hlboká 5, Bratislava
Pon. – Štv: 11:30 – 23:00
Pia: 11:30 – 00:00
Sob: 12:00 – 00:00
Ned: 12:00 – 22:00