BRATISLAVA 7. októbra (WBN/PR) – Po štyroch rokoch prechádza menu obľúbenej bratislavskej reštaurácia RIO Grande Restaurant po prvýkrát zásadnejšou obmenou.
Inšpirácia fúziou chutí Latinskej Ameriky a Talianska zostáva, podobne ako atraktívna svojpomocná príprava jedla na rozžeravených lávových kameňoch, nezmenená.
Do menu však pribudli nové exkluzívne prvky: Samostatná sekcia „Tartares“, v ktorej nájdete okrem tradičných „tatarákov“ aj menej obvyklé úpravy, ako napríklad tatarák z marinovaného hovädzieho chvosta, exkluzívne steakové pochúťky ako COLORADO steak zo špeciálnej časti nízkej roštenky zvanej „tri tip“ alebo „dry aged T-bone steak“, ktorý zrel suchou metódou dvadsať jeden dní. Hlavným účinkom dlhého suchého starnutia steakového mäsa je jeho nasýtenie prírodnou arómou.
Okrem vyššie spomenutých do jedálneho lístku pribudli aj nové predjedlá (napr. bliny s pažítkovo-citrónovým créme fraiche, prosciuttom a lososovým kaviárom), polievky (napr. rybacia s chilli a čerstvými filetami morských rýb), ale aj pstruh macadam pečený v kruste z makadamových orechov s vanilkovo-ovocným relishom, či pečený jahňací chrbát s pyré z petržlenu a marinovanou pečenou repou.
Nové menu nájdete na https://www.medusarestaurants.sk/