Hrejivé Vianoce s chuťou Becherovky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Becherovka

BRATISLAVA 12. decembra (WBN/PR) – Čas plný pohody a radosti i vzácne momenty v kruhu najbližších, to je duch blížiacich sa sviatkov, ku ktorému neoddeliteľne patrí aj dobrý punč. Vyskúšajte tento rok originálne horúce drinky s bylinnou arómou Becherovky vytvorené na mieru Ľubošom Ráczom, barmanom ambasádorom a mentorom barmanskej komunity na Slovensku! Či už v kruhu priateľov a rodiny, alebo útulnej domáckej atmosfére zimného večera – so šálkou tejto horúcej mágie sa každý okamih stane nezabudnuteľným a neodmietnuteľným.

BECHER PUNČ

40 ml Becherovka Original

100 ml jablkový džús

1 čajová lyžička medu

2 ks krúžok citróna

1 ks celá škorica

50 ml voda

Všetky suroviny okrem škorice nadávkujte do nádoby a zohrejte na teplotu približne 80°C. Pozor, zmes nesmie zovrieť, pretože by sa z nej vyparil alkohol! Podávajte v pohári s objemom 2 dcl s kúskom celej škorice a dbajte na to, aby sa do pohára dostali aj citróny. Esteticky môžete drink priviesť k dokonalosti ešte plátkami sušeného jablka a hviezdičkou anízu. Veselé Vianoce!

Bez názvu
Foto: Becherovka

SLADKÉ SPOMIENKY

40 ml Becherovka Original

10 ml medový siriup /med s horúcou vodou 2:1/

2 ks krúžok citróna

100 ml ananásový džús

50 ml horúca voda

Ozdoba:

1 ks sušený ananás

1 ks hviezdicový aníz

Nechajte sa v studenej zime zohriať horúcimi spomienkami na leto. Všetky suroviny okrem vody a anízu nadávkujte do nádoby a zohrejte približne na teplotu 80°C. Vyhnite sa varu, aby sa neodparil alkohol! Následne všetko vrátane citróna prelejte do vyhriateho pohára na horúce drinky, zalejte horúcou vodou a ozdobte ananásom a anízom. To je atmosféra!

Bez názvu
Foto: Becherovka

BAZOVÝ SEN

20 ml bazový sirup

40 ml Becherovka Original

130 ml horúca voda

2 ks krúžok citróna

Prepadla Vás nostalgia za časmi, ktoré ste ako dieťa trávili u babičky? Pripomeňte si ich s týmto sladkým horúcim drinkom. Bazový sirup, Becherovku a vodu v nádobe zohrejte približne na 80°C – zmes nesmie vrieť, pretože by sa z nej odparil alkohol. Následne podávajte vo vyhriatych pohároch na horúce drinky, ozdobené krúžkami citróna. Celkom ako od starej mamy!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať