Chuť šťavnatého červeného ovocia ukrytá vo fľaši

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Novy projekt 3.jpg
Foto: Magnesia

Maliny, jahody, granátové jablko, brusnica či červený grep – pri pomyslení na toto chutné a svieže ovocie sa vám určite zbiehajú slinky a štartujú chuťové poháriky. Najmä počas horúcich letných dní, keď telo potrebuje osviežiť a zároveň doplniť tekutiny a chýbajúce vitamíny. Skvelým tipom na nápoj s príchuťou červeného ovocia je minerálna voda Magnesia RED, ktorá obsahuje prírodný horčík a zároveň vitamíny B, ktoré podporujú správnu funkciu imunitného systému (na 100 ml ich obsahuje 15% referenčnej hodnoty príjmu). Ako nám prezradila Eva Blaho, certifikovaná nutričná terapeutka, členka Slovenskej asociácie pre výživu a prevenciu, vitamíny skupiny B sú veľmi dôležité pre správne fungovanie organizmu: „Komplex vitamínov skupiny B prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej funkcii psychiky, k zníženiu miery vyčerpania a únavy, k správnemu metabolizmu sacharidov, tukov a bielkovín, čo je dôležité pre tvorbu energie. Ich nedostatok sa prejavuje formou únavy, depresie, zlej nálady, nespavosti, objaviť sa môže zlá kvalita vlasov, rôzne dermatitídy, kútiky na ústach či poruchy trávenia.“ A kto by mal vitamíny B prijímať vo zvýšenej miere? „Sú to najmä ľudia pod stresom, športovci a tehotné ženy,“ radí odborníčka Eva Blaho. Ak práve do tejto kategórie aj nepatríte, s chuťou si Magnesiu RED doprajte, je bez konzervantov, nízkokalorická a pritom bez umelých sladidiel. Vychutnajte si napríklad príchuť jahoda alebo granátové jablko. Viac na www.magnesia.sk.

Informačný servis

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať