Ponúka sezónne menu na tabuliach, vsádza na domácich dodávateľov surovín.
Bratislava, 26.6.2017 ( WBN/PR ) – Bratislavská reštaurácia Albrecht potvrdila svoju stabilnú pozíciu medzi prominentnými gastronomickými zariadeniami na Slovensku. Na slávnostnom odovzdávaní cien Gurmán Awards 2017 získala v kategórii prémiová reštaurácia druhé miesto.
„Toto ocenenie je výsledkom kreatívnej a kvalitnej práce nášho mladého tímu kuchárov pod vedením Daniela Mareka. Dali sme dokopy dravý tím, ktorý má chuť tvoriť, sledovať trendy a pracovať na sebe,“ uviedol pre agentúru SITA konateľ hotela Albrecht Martin Pošvanc.
Reštaurácia Albrecht sa ako jedna zo štyroch môže tiež pochváliť ratingom dvoch vidličiek. Toto ohodnotenie vníma M. Pošvanc aj ako záväzok voči hosťom. „Albrecht si zakladá na svojej prestíži. Snažíme sa kontinuálne pracovať na svojom dobrom mene. Nielen stabilných, ale aj nových zákazníkov chceme vždy zaujať niečim nápaditým, chutným, avantgardným,“ poznamenal.
Reštaurácia Albrecht ponúka hosťom sezónne menu na svojich tradičných tabuliach písaných kriedou. Tiež sa predovšetkým orientuje na slovenských dodávateľov surovín. „Čerstvosť hrá u nás kľúčovú úlohu. Máme svojho dvorného hubára, bylinky nám dodávajú z Beladíc pri Nitre. Z jedál našim hosťom aktuálne najviac chutia ryby a divina, konkrétne uprednostňujú kambalu a zubáča. Samozrejme okrem gastronomického zážitku je momentálne u našich zákazníkov veľmi populárna letná terasa,“ uzatvoril M. Pošvanc.