BRATISLAVA 2. novembra (WBN/PR) – V týchto dňoch môžete v známej historickej vínnej pivnici ochutnať nový jedálny lístok pod taktovkou šéfkuchára Martina Latiaka.
Reštaurácia obmenila ponúkané jedlá, pričom sa zachoval koncept bohatého výberu tradičnej prešporskej kuchyne, doplnenej o poklady z indického subkontinentu.
Jedálny lístok sa trefne rozdeľuje na lokálne chutné drobnosti, indické predjedlá, z kotlíka, čerstvo zo záhrady, na rybačke, indické poklady, prešporská oslava a sladké zakončenia. A tak budete spokojní, či ste prišli na večeru či len na niečo drobné k zahryznutiu.
Ako hlavné jedlo vyskúšajte napríklad dusené bravčové líčka s hríbovým soté a karlovarskou knedľou, alebo pomaly pečenú teľaciu hruď s omáčkou z čierneho piva a zemiakovými rösti na červenej cibuľke a ako zakončenie odporúčame vyskúšať domáci čokoládový koláč.
Čo sa týka indickej kuchyne, pri návšteve Bakchusu si rozhodne musíte dať Dal Makhani – indickú šošovicovú omáčku s indickými chlebom, ktoré patrí medzi najobľúbenejšie indické jedlá v tejto reštaurácii.
Bakchus ponúka všetky jedlá bez zahustenia múkou, s dbaním na získanie maxima zo surovín prevažne domáceho pôvodu, čím je v kombinácii s nádherným interiérom vskutku dobrou reštauráciou.