BRATISLAVA 9. apríla (WBN/PR) – Upracte kuchyňu, nabrúste nože, nachystajte ingrediencie a najmä nechajte si miesto v žalúdku. Každé dva týždne sa môžete tešiť na stránkach spravodajského portálu Webnoviny.sk v sekcii Lifestyle na novú internetovú reláciu o varení Culinarium.
Šéfkuchárska elita bratislavského komplexu reštaurácií v Erdödyho paláci vám predvedie, ako napríklad pripraviť chutný kelový prívarok, jesť ustrice bez príboru, prekvapiť svoju polovičku španielskou studenou polievkou gaspačo, prípadne ako vykostiť rybu tak, aby v nej naozaj nezostala ani len jediná kostička. Na konci každého receptu vám jeden zo skúsených someliérov odporučí to správne víno k danému receptu.
Unikátnu reláciu o varení, v ktorej pre vás budú pre vás pripravovať tie najlepšie jedlá šéfkuchár Camouflage Restaurant a víťaz slovenského kola Bocuse d’Or Martin Korbelič, 22-ročný šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant & Wine Bar Marek Petrán, skúsený šéfkuchár Flowers Restaurant Tomáš Opletal, pripravuje pre vás tím Video redakcie tlačovej agentúry SITA na čele s vedúcim redaktorom Marekom Lelovičom a kameramankou a strihačkou Jankou Harmadyovou.
Culinarium je súčasťou novej magazínovej sekcie na Webnoviny.sk Lifestyle. Okrem gastronómie v nej nájdete aj to najlepšie zo sveta golfu, architektúry, cestovania, či módy. Na spravodajskom portáli agentúry SITA tiež návštevníci nájdu súťaže o hodnotné ceny, fotogalérie, videosprávy, aktuálny televízny program, kurzový lístok, aj predpoveď počasia.
Prvú reláciu aj s receptom nájdete na https://sita.sk/lifestyle/culinarium-cilsky-ostriez-v-zemiakov/107826-clanok.html