Výstava Danubius Gastro 2020 je určená najmä podnikateľom v pohostinstve, no na svoje si prídu aj laickí návštevníci. Okrem atraktívnych cooking show sa môžete tešiť aj a školu varenia, či prípravy kávy.
Veľtrh Danubius Gastro 2020 sa koná od štvrtka 23. januára do nedele 26. januára v bratislavskej Inchebe.
Oči sa pokochajú nielen na výtvoroch súťažiacich v carvingu, teda ozdobnom vyrezávaní ovocia a zeleniny. Môžete tu vidieť aj mnohé exotické a zaujímavé suroviny, ktoré bežne v obchodoch nevidno. V kávovom mestečku si zase návštevníci môžu rozšíriť obzory v oblasti prípravy kávy, jej praženia a aj pestovania.
Ak sa chcete dozvedieť viac o slovenských potravinách, na svoje si prídete v stánkoch výrobcov, ale aj Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory. Ak vás zaujíma varenie, čakajú vás mnohé cooking shows v podaní talentovaných mladých kuchárov, ale aj známych hviezd gastronómie. Šou predvedie napríklad známy šéfkuchár Vohtech Artz, alebo Marek Ort a jeho družina z projektu Šuhajíci na panvici.
Ďalľším zaujímavým prvkom na výstave je udržateľnosť a ekológia. Vystavovatelia predvedú zaujímavé riešenia ekologických obalov, kompostovateľný jednorazový riad, či vylepšené zariadenia na podávanie jedál, ktoré pomáhajú predchádzať plytvaniu potravinami.
Na svoje si prídu všetci fanúšikovia gastronómie. Či už majú radi tradičné jedlá, alebo exotické novinky.