Revolučná fritéza AirFryer pripraví hranolky úplne bez oleja

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
AirFryer
Foto: Philips

BRATISLAVA 8. marca (WEBNOVINY) – Tajomstvo „fritovania bez oleja“ spočíva v patentovanej technológii Rapid Air, ktorá inteligentným spôsobom spája princípy teplovzdušného prúdenia a grilovania. A aká je výsledná chuť? Prieskum vykonaný vo Francúzsku a Belgicku dokázal, že až dve tretiny jeho účastníkov v oboch krajinách uprednostňovali hranolky z fritézy AirFryer, pred hranolkami, pripravenými klasickým spôsobom.

Fritéza AirFryer má aj ďalšiu výhodu – nemusí sa vopred zahrievať, takže hranolky môžete mať hotové už za 12

AirFryer
Foto: Philips

minút od začatia príravy.

Keďže Fritéza AirFryer pripravuje jedlo na základe iného princípu – využíva horúci vzduch, takže produkuje menej výparov, navyše vďaka zabudovanému vzduchovému filtru spoľahlivo zachytáva všetky silné vône, takže v kuchyni nezostáva pach typický pre vyprážanie. Aj jej čistenie je jednoduché: zásuvka a košík s teflónovým povrchom sa dajú jednoducho vybrať a umyť ručne alebo v umývačke.

Súčasťou fritézy je aj časovač so zvukovým znamením. Začatie fritovania možno nastaviť až 30 minút vopred a medzitým sa venovať inej činnosti. Fritovanie možno kedykoľvek pozastaviť a skontrolovať priebeh prípravy jedla, presnejšie jedál. Vďaka priedelu v inovatívnom košíku možno v tejto revolučnej fritéze fritovať niekoľko typov pokrmov naraz. Jej odporúčaná cena je 199 eur.

AirFryer
Foto: Philips

Hlavné vlastnosti:

• technológia Rapid Air – pre fritovanie jedál prináša kombináciu využitia horúceho vzduchu a grilu

• zabudovaný časovač – začiatok prípravy jedla môžete odložiť až o 30 minút

• nastaviteľná úroveň teploty – príprava jedla pri stabilnej teplote do 200 stupňov Celzia

• separátne oddiely pre jednotlivé typy jedál – umožňujú fritovanie viacerých druhov jedla naraz

• zabudovaný vzduchový filter – filtruje pachy z prípravy jedál.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Philips