Veľká noc je už tradične o príprave mnohých dobrôt. Na sviatočnom stole nikdy nemôžu chýbať sladké pokušenia, slané klasiky a, samozrejme, mäso v rôznych podobách. Ak chcete svoje sviatočné návštevy pohostiť skutočne kráľovsky, nachystajte si pre nich malé prekvapenie v podobe profesionálneho menu lístka. Ten spočíva v správnom kombinovaní jedla a pivných chutí.
Príbeh hurbanovského piva, ktorý sa píše od roku 1969, sa začína na poli, kde sa pestuje sladovnícky jačmeň. Vyrába sa z neho slad, bez ktorého sa pivo nedá uvariť.
Najznámejšie pivovarnícke mesto na Slovensku sa rozvíja aj zásluhou komunity obyvateľov a dobrovoľníkov, ktorí vedia, čo im v Hurbanove chýba a čo by v ňom chceli a vedeli zlepšiť.
Pivná značka Corgoň bude aj v ďalšej sezóne hokejovej Tipos extraligy podporovať HK Nitra, s ktorým ju viaže dlhoročné partnerstvo a spoločná chuť po úspechoch.
Obľúbená slovenská pivná značka Zlatý Bažant, ktorej domovom je hurbanovský pivovar, pravidelne prináša inovácie a rozširuje svoje portfólio, čím reaguje na aktuálne trendy a chute svojich spotrebiteľov.
Ochrana životného prostredia je v sladovníctve a pivovarníctve otázkou plánovaných investícií do ekologickej výroby a podpory domáceho poľnohospodárstva. O trvalo udržateľných prístupoch v známom pivovare sme sa rozprávali s manažérom hurbanovskej sladovne Tomášom Ševčíkom.
Spoločnosť HEINEKEN Slovensko má nového obchodného riaditeľa. Od 1. januára pôsobí na tejto pozícii Gijs van der Loo. V jeho kompetencii bude vedenie obchodného oddelenia a rozvoj vzťahov s obchodnými partnermi.