BRATISLAVA 23. októbra (WBN/PR) – Mnohí ani len netušia, čo im škodí
Zámerom našej obchodnej siete je ozdraviť stravovanie ľudí, zdvihnúť varovný prst a poukázať na tie aditíva, ktoré nám škodia a dokonca spôsobujú najviac zdravotných problémov. Od týchto prísad sa však len veľmi ťažko dokážeme oddeliť, nakoľko sa nachádzajú v neustále propagovaných výrobkoch. Ľudia sú vo väčšine presvedčení, že sú to úplne prirodzené zložky potravy, ba dokonca veria, že si nimi uspokoja svoje energetické potreby. Dnešná „zdravá“ vedecká akadémia však už vie, kde robíme v našom stravovaní najväčšie chyby. Konzumujeme príliš veľa cukru (resp. jednoduchých cukrov). Sme závislí na jeho konzumácii, čo okrem iného spôsobuje aj diabetes druhého typu. Bežne, žiaľ, konzumujeme výrobky s vysokým obsahom rafinovanýchsacharidov. Potraviny sú presýtené cukrom a múkou, ktoré náš organizmus v tomto množstve nedokáže spracovať. Telo danú energiu nedokáže využiť, a tak sa tento cukor nútene uskladní v našom tele – v tukových bunkách. Tento fyziologický proces sa viditeľne prejavuje na väčšine obyvateľstva- nadváhou až obezitou, a to dokonca už v mladom veku. Konečným výsledkom tohto procesu sú metabolické a civilizačné choroby, na ktoré sa denne v enormnom množstve umiera! K tomu, samozrejme, napomáha aj nesprávna životospráva bez pravidelného pohybu.
Potraviny, z ktorých sa skutočne najete
Norbi Update pozná odpoveď na to, ako sa vyhnúť vyššie spomínaným problémom. Chcete ju poznať aj Vy?