Výrazné zmeny v HoReCa podnikaní cítiť vďaka spoločenskej situácii už niekoľko rokov, avšak prináša ich aj nová generácia zákazníkov, ktorá preferuje zážitok pred cenou.
Uplynulý rok bol v porovnaní s predošlým rokom plným zmien. Zmenili sa chuťové preferencie dlhoročných pivárov, nový vietor priniesli chute nováčikov, ale správanie na trhu ovplyvnilo aj šetrné nakladanie s financiami.
Najznámejšie pivovarnícke mesto na Slovensku sa rozvíja aj zásluhou komunity obyvateľov a dobrovoľníkov, ktorí vedia, čo im v Hurbanove chýba a čo by v ňom chceli a vedeli zlepšiť.
Pivná značka Corgoň bude aj v ďalšej sezóne hokejovej Tipos extraligy podporovať HK Nitra, s ktorým ju viaže dlhoročné partnerstvo a spoločná chuť po úspechoch.
Obľúbená slovenská pivná značka Zlatý Bažant, ktorej domovom je hurbanovský pivovar, pravidelne prináša inovácie a rozširuje svoje portfólio, čím reaguje na aktuálne trendy a chute svojich spotrebiteľov.
Cieľom podpory je skvalitnenie služieb v partnerských prevádzkach, pričom kľúčovými aktivitami sú školenie prevádzok v čapovaní či redizajn prevádzok inšpirovaný pivnými značkami z portfólia spoločnosti.
Ochrana životného prostredia je v sladovníctve a pivovarníctve otázkou plánovaných investícií do ekologickej výroby a podpory domáceho poľnohospodárstva. O trvalo udržateľných prístupoch v známom pivovare sme sa rozprávali s manažérom hurbanovskej sladovne Tomášom Ševčíkom.
Veľká noc je už tradične o príprave mnohých dobrôt. Na sviatočnom stole nikdy nemôžu chýbať sladké pokušenia, slané klasiky a, samozrejme, mäso v rôznych podobách. Ak chcete svoje sviatočné návštevy pohostiť skutočne kráľovsky, nachystajte si pre nich malé prekvapenie v podobe profesionálneho menu lístka. Ten spočíva v správnom kombinovaní jedla a pivných chutí.