Hľadajú tínedžerky, ktoré ušli z diagnostického centra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia pátra
Jedna z dvoch hľadaných tínedžerok, ktoré ešte v piatok 12. februára ušli z Diagnostického centra v Lietavskej Lúčke. Pätnásťročná Viktória Kajošová z Veľkého Grobu je 161 cm vysoká, štíhlej postavy, má čierne vlasy po plecia, hnedé oči a na ľavom zápästí má vytetované písmeno K. Bratislava, 15. február 2016. Foto: SITA/KR PZ Žilina

BRATISLAVA 15. februára (WebNoviny.sk) – Polícia pátra po dvoch tínedžerkách, ktoré ešte v piatok 12. februára ušli z Diagnostického centra v Lietavskej Lúčke. Pätnásťročná Viktória Kajošová z Veľkého Grobu je 161 cm vysoká, štíhlej postavy, má čierne vlasy po plecia, hnedé oči a na ľavom zápästí má vytetované písmeno K. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, naposledy mala oblečené fialové tepláky, modrú mikinu a obuté mala čierno-ružové tenisky Nike Airmax.

Šestnásťročná Dominika Balážová z Malých Levárov je 167 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má tmavohnedé vlnité vlasy a zelené oči. Oblečenú mala čiernu mikinu, čierne tepláky a obuté mala čierne topánky na opätkoch. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia pátra
Foto: SITA/KR PZ Žilina
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať