Treskoslovenská treska v majonéze od Ryba Košice chutí presne tak, ako pred 70 rokmi a Slováci na ňu nedajú dopustiť – stala sa doslova národným jedlom, ktoré nesmie chýbať v žiadnej chladničke. Aký je jej príbeh?
RYBA Košice nezostala iba pri predstavách a Slovákov prichádzajúcich zo zahraničia vítala na letisku v Košiciach a v Bratislave tesne pred Vianocami košickou Treskou v majonéze – lahodnou národnou pochúťkou zhotovenou podľa tradičnej receptúry, ktorá chutí presne tak, ako pred 70 rokmi.
Spoločnosť TAURIS a.s. na tohtoročnom už 48. ročníku Medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex vyniká svojou neprehliadnuteľnou prezentáciou a štedrou ponukou ochutnávok plných tradičných chutí ale aj noviniek.
Ani v tomto roku Spoločnosť TAURIS, a.s. neobišla na medzinárodnom veľtrhu gastronómie Danubius Gastro naprázdno a stala sa jednou z najoceňovanejších slovenských spoločností.