Video: Rytier Tsonga ratoval dehydrovanú podávačku lôpt

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jo Wilfried Tsonga
Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga pomáha podávačke lôpt počas zápasu druhého kola Australian Open, v ktorom zdolal Austrálčana Omara Jasiku. Melbourne, 20. január 2016. Foto: SITA/AP

MELBOURNE 20. januára (WebNoviny.sk) – Za boxerským zjavom francúzskeho tenistu Jo-Wilfrieda Tsongu sa skrýva nefalšovaný džentlmen.

V stredajšom stretnutí 2. kola dvojhry na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open si musel získal aj úctu tých Austrálčanov, ktorí držali palce domácemu Omarovi Jasikovi, keď empaticky pomohol mladej podávačke lôpt.

Obrazom: Najkrajšie momenty z tretieho dňa Australian Open

Favorizovaný Francúz v druhom geme tretieho setu pri svojom podaní postrehol, že dievča v zelenej rovnošate a s vrkočmi sa necíti dobre, prerušil prípravu na servis, pristúpil k nej, posunkami privolal pomoc, vzal jej loptičky z rúk a odprevadil ju z dvorca. Publikum oboch odmenilo potleskom.

„Videl som, že má problémy. Je predsa normálne, že som je pomohol. Dúfam, že je v poriadku,“ povedal Tsonga po víťazstve 7:5, 6:1, 6:4. Podľa organizátorov sa podávačka už cíti lepšie, bola iba dehydrovaná.

Video: Tsonga pomohol podávačke loptičiek

https://www.youtube.com/watch?v=FOFtpaKYlMI

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jo-Wilfried Tsonga