Reštaurácia Hotela Matyšák je známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe. Delikatesy pripravené pod taktovkou šéfkuchára Braňa Križana sú podávané formou 3, 5, alebo 7-chodoveho degustačného menu.
Ku každému z ponúkaných jedál starostlivo vyberá vhodný druh vína osobne Peter Matyšák. Degustačné menu pripravovane z tých najlepších čerstvých surovín z vlastnej Bio farmy a od rokmi preverených dodávateľov, bude pravidelne obmieňané s ohľadom na sezónnosť použitých surovín.
Hrajte o 5-chodovú večeru pre 2 osoby!
Súťažná otázka:
Ktoré z vín z produkcie vinárstva Matyšák sa môže pochváliť získaním ocenenia Grand prix a zároveň tak najvyššie ohodnoteným vínom na medzinárodnej súťaži vín Bacchus v Madride 2014 a s akým počtom bodov?
Správnu odpoveď nájdete na portáli www.www.vinomatysak.sk
Súťaž bude prebiehať do 23.3.2015.
Výherca:
Marian Eisele, Bratislava