Pri nehode v obci Horná Seč sa zranili štyri deti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Štyri deti sa ľahko zranili pri nehode, ktorá sa stala v stredu popoludní v obci Horná Seč v Levickom okrese. Päťdesiatštyriročný vodič nákladného auta pravdepodobne následkom únavy zaspal za volantom, v zákrute prešiel do protismeru a v križovatke narazil do stojaceho VW Bora. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA/LEVICE 14. júla (WebNoviny.sk) – Štyri deti sa ľahko zranili pri nehode, ktorá sa stala v stredu popoludní v obci Horná Seč v Levickom okrese.

Päťdesiatštyriročný vodič nákladného auta pravdepodobne následkom únavy zaspal za volantom, v zákrute prešiel do protismeru a v križovatke narazil do stojaceho VW Bora. Auto po náraze posunulo a narazilo do ďalších dvoch áut stojacich za ním.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vo VW Bora sa ľahko zranila 38-ročná vodička jej 10-mesačný chlapček a dve deväťročné dievčatá. V ďalšom aute Škoda Roomster sa ľahko zranila 33-ročná vodička a päťročný chlapček. Všetkých previezli do nemocnice.

Alkohol ani u jedného z vodičov nezistili. Škody na autách sa vyšplhali na takmer 11-tisíc eur. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať