Weiss ml. prelomil mlčanie. Ospravedlnenie na Twitteri

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vladimír Weiss ml.
Vladimír Weiss ml. zverejnil svoje stanovisko v súvislosti s obvinením od polície z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Foto: SITA, Twitter - koláž WbN

BRATISLAVA 5. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. sa na Twitteri vyjadril ku kauze, či šoféroval alebo nešoféroval auto, ktoré policajná hliadka zastavila v nedeľu v skorých ranných hodinách v Bratislava.

„Chcel by som sa ospravedlniť mojej rodine, blízkym, trénerovi a chalanom z reprezentácie za vzniknutú situáciu, ku ktorej sa však momentálne nebudem vyjadrovať. Situáciu rieši môj advokát. Chcem len zdôrazniť, AUTO SOM NEŠOFÉROVAL a som presvedčený, že o tejto záležitosti rozhodnú kompetentné orgány podľa práva a nie média. Držím place reprezentácii, rozhodnutie trénera Kozáka akceptujem a rešpektujem,“ napísal Weiss ml. na sociálnu sieť.

Vladimír Weiss ml.
Foto: twitter.com/vladiw7

Weiss ml. sedel vo vozidle, ktoré zastavila policajná hliadka v nedeľu v skorých ranných hodinách v Bratislave. O prípade informovala TV JOJ. Weiss sa odmietol podrobiť dychovej skúške a nesúhlasil ani s odberom krvi. V aute sa údajne nachádzalo desať ľudí.

Slovenského reprezentanta obvinila polícia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol na základe doposiaľ vykonaných procesných úkonov obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky voči 26-ročnému Vladimírovi W. z Bratislavy. Vzhľadom sa súčasné štádium konania, bližšie informácie k prípadu nie je možné poskytnúť,“ uviedla pre agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

V kauze sa však objavila nová výpoveď, informoval o tom denník Plus jeden deň. Zodpovednosť na seba vzal Weissov kamarát David. „Ja som šoféroval. Bol som o tom už aj vypovedať na polícii. Urobili sme hlúposť, že sme išli v aute desiati. To je všetko, čo môžem v tejto chvíli k celej záležitosti povedať,“ povedal David pre spomenutý zdroj.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Vladimír WeissVladimír Weiss ml.
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia