Na Magio pláži v Bratislave to aj vďaka HEINEKEN-u opäť žije

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: HEINEKEN Slovensko

Bratislava, 13. júla 2016 (WBN/PR) – Leto v hlavnom meste si už mnohí Bratislavčania bez obľúbenej Magio pláže nevedia ani predstaviť. Program na nej už niekoľko rokov svojimi aktivitami obohacuje aj spoločnosť HEINEKEN, ktorá na Tyršovo nábrežie v tomto roku opäť priniesla mnoho zaujímavého. V stredu 13.7. o 21.00 hod. uvedie Bažant Kinematograf slovenskú premiéru nového filmu Učiteľka, a premietania pod holým nebom na brehu Dunaja budú pokračovať až do polovice augusta. Návštevníci pláže si môžu vychutnať pivo Zlatý Bažant ´73 „ako za starých čias“, alebo využiť niektorú zo zvýhodnených Happy hours na pivo alebo cider. Program obohatia aj interaktívne prezentácie Sedem chutí piva s témou pivného gurmánstva so šéfkuchárom Lacim Hornáčkom a sládkom Karolom Francem.

„Partnermi obľúbenej Magio pláže sme s našimi značkami už niekoľko rokov, a dnes môžeme potvrdiť, že ide o obojstranne úspešné spojenie. Okrem bohatej ponuky pív, a od minulého roku aj cideru Strongbow, sa na Tyršovo nábrežie snažíme vždy priniesť aj doplňujúci program, ktorý atmosféru miesta ešte viac zatraktívni,“ hovorí Ronald Lupták, group brand manager pre prémiové značky v spoločnosti HEINEKEN Slovensko.

Bažant Kinematograf privíta Učiteľku

Highlightom medzi aktivitami na pláži je už šiestu sezónu Letné kino Bažant Kinematograf, ktoré dopĺňa putovné premietania Bažant Kinematografu z retro autobusov na 31 zastávkach po celom Slovensku. Stála scéna Bažant Kinematografu na Magio pláži otvára sezónu v stredu 13.7. skutočne veľkolepo – slovenskou premiérou nového filmu Jana Hřebejka Učiteľka, ktorý prichádza do kín 21. júla. Návštevníkom pláže ho príde predstaviť početná delegácia tvorcov na čele s režisérom Janom Hřebejkom, scenáristom Petrom Jarchovským a predstaviteľkou hlavnej úlohy Zuzanou Mauréry, ktorá na Medzinárodnom filmovom festivale Karlove Vary získala ocenenie za najlepší ženský herecký výkon.

Retro domácnosť pripomenie 70-te roky

Kým návštevníci putovného Bažant Kinematografu si pred filmovým premietaním môžu vychutnať pivo v retro Záhradnom Pohostinstve ´73, na Magio pláži si atmosféru 70-tych rokov môžu pripomenúť v špeciálnej inštalácii retro domácnosti. „V minulom roku sme na Magio pláž prvý krát priniesli cider Strongbow, a v tomto roku ponuku opäť obohacujeme o niečo výnimočné. Tentoraz je aktuálnou „vychytávkou“ tohtoročná novinka Zlatý Bažant ´73, a pre jej vychutnávanie sme v spolupráci s Magio plážou chceli vytvoriť aj autentické „kulisy“,“ hovorí Ronald Lupták. Ponuku piva zatraktívnia aj Happy hours, v ktorých si za zvýhodnené ceny môžu návštevníci vychutnať Zlatý Bažant Radler 0.0% alebo najnovšiu príchuť cideru Strongbow Dark Fruit.

Sedem chutí piva s Lacim Hornáčkom a Karolom Francem

Magio pláž do konca leta čakajú ešte dve zaujímavé live prezentácie vzdelávacieho programu Sedem chutí piva spoločnosti HEINEKEN Slovensko. Známy šéfkuchár Laci Hornáček a sládok z pivovaru Hurbanovo Karol France prídu na Magio pláž priblížiť pestrý svet pivných chutí a ich výnimočných kombinácií s jedlom. Všetko o pivnom someliérstve v podaní tých najpovolanejších si môžete prísť vypočuť 28.7. alebo 18.8.2016 vždy o 19.00 hod priamo na bratislavské Tyršovo nábrežie.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Heineken Slovensko