Čierny deň pre motorkárov, pri haváriách zahynuli až traja

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Motorkár po náraze preletel auto, ďalší zrážku neprežil
Pri zrážke auta s motorkou zomrel v utorok 20. mája podvečer v Senici 30-ročný motorkár. Pri odbočovaní doľava pravdepodobne nedal vodič auta prednosť motorkárovi, ktorý išiel po hlavnej ceste. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA 2. júla (WebNoviny.sk) – Ťažkým zraneniam v sobotu v obci Salka, okres Nové Zámky po náraze do pevnej prekážky podľahol 34-ročný motorkár. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa leteckých záchranárov AIR – TRANSPORT EUROPE Zuzana Hopjaková, muž po zranení hlavy ostal v bezvedomí, následne k nemu privolali záchranársky vrtuľník. Aj napriek snahe záchranárov sa však muža nepodarilo oživiť.

Život 20-ročného motorkára z Hlohovca si vyžiadala aj dopravná nehoda, ktorá sa stala o 1:30 ráno v Leopoldove na Námestí Sv. Ignáca. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, po prejazde ľavotočivej zákruty muž na rovnom úseku cesty narazil do zaparkovanej Škody Octavia. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Život tretieho 25-ročného motorkára z okresu Žiar nad Hronom si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala dnes okolo 8:30 na ceste prvej triedy pred obcou Košťany nad Turcom, okres Martin. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, muž na motocykli Suzuki sa z doposiaľ presne nezistených príčin zrazil s nákladným motorovým autom Mercedes-Benz, ktoré šoféroval 30-ročný vodič z okresu Martin.

Pri dopravnej nehode utrpel motocyklista zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. U vodiča nákladného auta alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. V súvislosti s dopravnou nehodou začala polícia vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať