Kyrie Irving nedohral zápas NBA, pohrýzli ho ploštice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kyrie Irving
Rozohrávač Clevelandu Cavaliers Kyrie Irving v súboji s Aronom Baynesom z Detroitu Pistons počas pondelňajšieho zápasu NBA. Cleveland, 22. február 2016. Foto: SITA/AP

CLEVELAND 23. februára (WebNoviny.sk) – Rozohrávača basketbalového Clevelandu Kyrieho Irvinga pohrýzli ploštice, preto odstúpil z pondelňajšieho stretnutia NBA na palubovke Oklahomy.

Dvadsaťtriročný rodák z austrálskeho Melbourne odohral 9:16 min, premenil jednu z piatich striel. „Ako môžete vidieť, som pohryzený na hlave, nemohol som spať. Vstúpili sme do zápasu a zrazu mi začalo byť zle od žalúdka,“ povedal Irving po pondelkovej domácej prehre s Detroitom.

Po dueli s Oklahomou vedenie tímu informovalo, že Irving mal príznaky chrípky. Podľa majstra sveta z roku 2014 s tímom USA išlo len o maskovanie, aby sa dokázal vyrovnať s únavou po trojhodinovom spánku. „Zobudil som sa na svrbenie, pozeral okolo seba a nechápal, čo sa deje. Boli tri hodiny ráno,“ dodal Irving.

Napriek absencii kľúčového člena zostavy dokázal Cleveland v Oklahome uspieť 115:92. V pondelok už Irving nechýbal v domácom dueli proti Detroitu (88:96), s 30 bodmi bol najlepším strelcom svojho tímu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Kyrie Irving