Megadeth v Prešove nezahrá, basgitarista si zlomil nohu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Megadeth
Líder kapely Megadeth Dave Mustaine. Foto: archívne, SITA/AP

BRATISLAVA 16. júla (WebNoviny.sk) – Americká kapela Megadeth zrušila svoj sobotňajší koncert v Prešove. Dôvodom je zranenie ich basgitaristu Davea Ellefsona.

„Dave Ellefson si v Maďarsku zlomil nohu, preto skupina nevie vystúpiť na posledných dvoch koncertoch v Európe vrátane Slovenska dnes večer. Je nám to veľmi ľúto,” vysvetlila formácia v oficiálnom stanovisku. Kapela mala v sobotu vystúpiť v miestnej Tatran Handball Aréne v rámci dvojdňového podujatia Harley Days, ktoré malo trvať do 17. júla. To však museli organizátori pre nepriaznivé počasie zrušiť.

„Mrzí nás situácia, ktorá nastala dnes ráno. Všetko bolo pripravené na koncert Megadeth aj skupín Signum Regis a The Carburetors. Takisto pre nepriazeň počasia nevieme realizovať denný program pred Tatran Handball Arénou, ktorý bol súčasťou tohto dvojdňového podujatia. Fanúšikov, ktorí si kúpili lístky na koncert Megadeth, budeme informovať o ďalšom postupe, pretože momentálne rokujeme s kapelou, či bude možný náhradný termín, respektíve, aký bude ďalší postup,” uviedol spoluorganizátor podujatia Edo Kopček.

Informácie agentúre SITA poskytol Edo Kopček z Harley-Davidson Prešov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať