Real núka Neymarovi 35 miliónov ročne, Zidane ho nechce

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Prvé El Clásico patrí Realu, v úvode šokoval Neymar
Hráči FC Barcelony Neymar sa teší z úvodného gólu počas stretnutia deviateho kola Primera División medzi Realom Madrid a FC Barcelona na Štadióne Santiaga Bernabéua v Madride. Španielsko, Madrid, 25. októbra 2014. Foto: SITA/AP

MADRID 27. januára (WebNoviny.sk) – Prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Pérez si, zdá sa, zaumienil, že z konkurenčného FC Barcelona získa brazílskeho útočníka Neymara. Najvyšší funkcionár „bieleho baletu“ je podľa portálu sport.es pripravený ponúknuť hráčovi ročný príjem vo výške 35 miliónov eur.

Okrem toho, Real je údajne pripravený vyplatiť Neymarovi jednorazovú prémiu 30 miliónov za podpis zmluvy s madridským klubom. Podľa zdrojov blízkych klubu zo Štadióna Santiaga Bernabéua si však súčasný tréner Realu Zinedine Zidane vo svojom tíme 23-ročného Juhoameričana neželá. Francúz sa údajne domnieva, že Neymarova prítomnosť by vzhľadom na jeho povahové črty mala nepriaznivý vplyv na atmosféru v kabíne.

Hlavný tréner barcelonského mužstva Luis Enrique vyjadril presvedčenie, že Neymar skôr či neskôr podpíše s „Blaugranas“ nový kontrakt.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Florentino PérezLuis EnriqueZinedine Zidane
Firmy a inštitúcie FC BarcelonaReal Madrid