Letné iskrenie od SPP: Elektromobil Tesla na víkend zadarmo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Spp

Bratislava, 30. jún 2016 – Slovenský plynárenský priemysel, a. s. (SPP) k najvyššej zľave na elektrinu vo výške až do 30 %, ktorú využili už tisíce ľudí, pridáva ďalšiu výhodu. Zákazník, ktorý sa rozhodne pre elektronickú faktúru a platbu inkasom či prevodom z účtu, okrem 50% zľavy zo stálej mesačnej platby obchodníka, získa možnosť zapojiť sa do súťaže o elektrické auto Tesla 85D na víkend zadarmo. Odberatelia tak okrem výrazných úspor na elektrine od SPP majú šancu na vlastnej koži vyskúšať luxus, ekológiu a zároveň stovky konských síl.

Podmienkou na zaradenie do súťaže o elektromobil Tesla je podpis zmluvy o odbere elektriny od SPP a aktivovanie elektronickej faktúry spolu s platbou prostredníctvom inkasa či prevodu z bankového účtu. Registrovať sa možno na www.letneiskrenie.sk.

Okrem možnosti jazdiť počas celého víkendu na Tesle získajú dvadsiati zákazníci aj šancu vyhrať 50-eurovú poukážku na nákup elektroniky v sieti Nay.

Príklad možných úspor so zľavou od SPP:

Bežná domácnosť- Sadzba D2 (spotreba 2,2 MWh/rok) – 62,6 €

Ohrev vody – sadzba D3 (ročná spotreba 2 MWh v nízkej, 2 MWh vo vysokej tarife) – 105,4 €

Vykurovanie – sadzba D5 (ročná spotreba 12 MWh v nízkej a 1 MWh vo vysokej tarife)- 334,4 €

Výpočet je len orientačný a vzťahuje sa na región stredného Slovenska.

Zákazníci SPP môžu aktuálnu ponuku využiť až do 31. augusta 2016. Podmienky uplatnenia zliav a podrobné informácie o produkte i o súťaži sú zverejnené na webovej stránke SPP www.letneiskrenie.sk. Potrebné informácie je možné získať aj na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363 v pracovných dňoch od 7.00 do 20.00 h, prostredníctvom facebookového profilu Vaše SPP, Web chatu SPP, alebo v ktoromkoľvek Zákazníckom centre SPP.

Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) je najväčším dodávateľom energií na Slovensku, ktorý v oblasti dodávky plynu priamo nadväzuje na 160-ročnú tradíciu slovenského plynárenstva a od roku 2012 úspešne pôsobí aj na trhu dodávky elektriny. SPP dodáva elektrinu už viac ako stotisíc zákazníkom. Celkovo SPP zabezpečuje spoľahlivé dodávky energií a ďalších energetických služieb pre viac ako 1,3 milióna zákazníkov. Za dodržiavanie etických princípov pri podnikaní získal SPP v roku 2016 Veľkú cenu Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory. Od roku 2014 je vlastníkom 100 % akcií spoločnosti Slovenská republika, ktorá svoje akcionárske práva vykonáva prostredníctvom Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie SPP Slovenský plynárenský priemysel