Video: Nechcem zomrieť, doťahovala sa Muguruzová s trénerom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Garbine Muguruzová Blancová
Španielska tenistka Garbine Muguruzová-Blancová. Foto: SITA/AP

DUBAJ 26. januára (WebNoviny.sk) – Pravidlo o povinnom mikrofóne na kurte pri koučovaní počas zápasov v ženskom tenise nezriedka prináša kuriózne poznatky o komunikácii trénerov s hráčkami.

„Povedz mi niečo, čo neviem!“ nabádala španielska finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Garbine Muguruzová-Blancová Francúza Sama Sumyka vo štvrtok v zápale štvrťfinálového boja v katarskej Dauhe. „Zdá sa, že vieš všetko,“ odvrkol kouč. „Samozrejme,“ stupňovala konflikt zverenkyňa. Sumyk sa snažil vrátiť do konštruktívnej roviny: „Petkovicová vkladá dušu do každej loptičky. Aspoň sa snaž o rovnaký prístup.“

Muguruzová-Blancová trucovala už v rodnom jazyku: „Nebudem. Nechcem zomrieť na kurte.“ Keď sa kouč ironicky spýtal, či Španielka robí predstavenie pre divákov v jej krajine, Muguruzová-Blancová odhodila fľašu s nápojom a Sumyk už bez slova odkráčal nazad na tribúnu. Video sa objavilo na webe. Nemka Andrea Petkovicová zvíťazila 6:1, 5:7, 6:2, v piatkovom semifinále bude hrať s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

https://www.youtube.com/watch?v=lMqPcz5M3yY

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrea PetkovicováGarbine Muguruzová-Blancová