Poraďte sa s tímom Profesia days v Auparku Bratislava

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Aupark

BRATISLAVA 12. februára (WBN/PR) – Prvý dojem neurobíte dvakrát. Renomovaní personalisti sa zhodujú, že ide doslova o okamih. Za pár sekúnd si vás oproti sediaci zaškatuľkujú podľa tzv. „haló efektu“. Náhoda je preto luxus, ktorý si nemôžete v tak dôležitej chvíli dovoliť. Ako zapôsobiť na pohovore vám poradí tím Profesia days a špičková stylistka. Čakajú na vás 14.februára v Auparku Bratislava.

Tím profesionálov pre vás

Podujatie Profesia days priláka každý rok húfy dravých ľudí, hľadajúcich svoje miesto na trhu práce. Buďte pred nimi o krom vpred. Poraďte sa s tímom špecialistov predtým, než navštívite 7. ročník najväčšieho veľtrhu práce na Slovensku (17.-18. február, Incheba Expo Bratislava). Ochotní členovia tímu Profesia days vám poradia ako správne napísať životopis, zorientovať sa na veľtrhu. Talentovaná stylistka Auparku zase ukončí vaše tápanie v šatníku. Odporučí vám vhodný outfit na pohovor, podľa zamerania firmy, do ktorej sa hlásite. Deň môžete zakončiť fotkou na pamiatku, stačí navštíviť časť so selfiebotom.

Alex radí

Ako zabodovať na pohovore outfitom radí aj renomovaný stylista Auparku v Bratislave, Alex Lindov, ktorý sa roky venuje módnym editoriálom, stylingu a módnemu poradenstvu. Vybral pre vás niekoľko ukážok pre rôzne typy pohovorov. „Prísť excelentne oblečený zohráva na pohovore veľkú rolu. Dôležité je nielen držať sa základných pravidiel ako zostaviť outfit, ale ukázať popritom aj kúsok svojej osobnosti, “ hovorí Alex.

Ak sa chystáte na pohovor do kreatívneho prostredia (reklamná, marketingová alebo public relation agentúra a pod.), nebojte sa byť osobité. V moderných firmách sú experiment a originalita vítané. Inšpirujte sa napríklad outfitom číslo jeden.

Naopak, ak sa chystáte do konzervatívnejšieho prostredia, (do banky, IT firmy a pod.), voľte eleganciu, čisté strihy a línie. To ale neznamená, že si musíte obliecť uniformu v podobe čierneho kostýmu. Skúste vkusnú dvojfarbenú kombináciu a oživte ju vzorom. Napríklad ako v prípade outfitu číslo dva.

Vo všeobecnosti, nebojte sa ani farieb a odvážnejších kúskov. Nič nepokazíte vkusným overalom, skladanou sukňou alebo výraznejšou kabelkou, ktorá oživí tmavší model, zvyšné dve ukážky sú tomu príkladom. Predveďte na pohovore, že máte nielen vedomosti a charizmu, ale aj vkus. Firmy vždy hľadajú reprezentatívnych ľudí.

Ak si neviete vybrať a potrebujete hlbšiu konzultáciu, poraďte sa s Alexom osobne. Stačí sa registrovať v rámci vernostného programu na www.aupark-bratislava.sk, v sekcii vernostná karta alebo osobne na infopulte. Následne si už len rezervujete termín a Alex vás usmerní zadarmo v rámci VIP služby vernostného programu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Aupark Bratislava