Tréner NHL priletí na Slovensko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 11. júla (WBN/PR) – Kanadský hokejový tréner Clément Jodoin pôsobiaci momentálne v Montreali Canadiens, priletí u o niekoľko dní na Slovensko. V rámci spolupráce s bývalou hokejovou hviezdou Ľubomírom Sekerášom a EUHA (Európska univerzitná hokejová asociácia), chystá kemp, ktorý ani zďaleka nebude len pre hráčov. Počas svojho pôsobenia na Slovensku totiž pripravuje aj odborný seminár pre trénerov, ktorým chce priblížiť hernú stratégiu NHL.

Tréner z NHL Clémentom Jodoinom pricestuje vďaka spolupráci s EUHA na Slovensko, pre mladých hráčov dorasteneckého a juniorského veku je v druhej polovici júla pripravený hokejový kemp. Priestor pre získanie nových vedomostí a zručností bude však poskytnutý i trénerom: „V rámci kempu sme vyhradili čas na odborný seminár pre trénerov, ktorým náš kanadský hosť priblíži hernú stratégiu NHL a rozšíri tak ich obzory. Tohto semináru sa môžu zúčastniť tréneri z celého Slovenska či okolia – prosto každý, kto prejaví záujem. Prebiehať bude v anglickom jazyku,“ informoval Ľubomír Sekeráš.

Spomínaný seminár sa uskutoční 20.7.2016 v Rezorte Altis (Námestovo) od 13-ej hodiny. V prípade záujmu je potrebné rezervovať si miesto do 19.7.2016 prostredníctvom mailu na office@euhl.eu alebo na tel. čísle 0903 744 066 (Peter Špankovič, generálny manažér EUHA), na uvedených kontaktoch vám budú poskytnuté i bližšie informácie.

autor: Janka Danková

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie EUHL The European University Hockey League