Predsedníctvo v Rade EÚ skomplikuje dopravu v Bratislave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Oprava zapcha obmedzenie cesta
Foto: ilustračné, SITA/Tomáš Benedikovič

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) – V súvislosti s podujatiami v rámci nášho predsedníctva v Rade Európskej únie musia vodiči v Bratislave počítať s dopravnými obmedzeniami.

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková, čiastočné dopravné obmedzenie v hlavnom meste môžu čakať už dnes pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika k hotelu River Park na Nábreží armádneho generála Ludvíka Slobodu, na Hodžovom námestí pred kanceláriou prezidenta SR a pred Bratislavským hradom. Usmerňovanie a reguláciu dopravy zabezpečia hliadky dopravnej polície.

V piatok 1. júla bude od 6:00 do 16:00 zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. Od piatka bude neprejazdná aj Medená ulica, vozidlá musia prejsť cez Kúpeľnú ulicu. Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí z Jesenského a Gorkého ulice, dopravu bude riadiť polícia.

Všetky informácie o obmedzeniach na cestách v Bratislave nájdu vodiči na webovej stránke http://www.minv.sk/?predsednictvo-eu-mv Ministerstva vnútra SR, ktoré bude informácie priebežne aktualizovať.

Obrazom: Odhalili kvetinové logo slovenského predsedníctva v EÚ

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia