Bory Guláš Cup: Príďte si zmerať sily vo varení gulášu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Bory Mall

BRATISLAVA 29. júna (WBN/PR) – V polovici júla sa Bory rozvoňajú neodolateľnou vôňou gulášu. Záhoráckeho, vegetariánskeho, gazdovského, či divinového… Alebo, jednoducho, toho „vášho“ uvareného podľa rodinného receptu, ktorému neodolal žiadny účastník vašej záhradnej gulášovice. Pozývame gulášmajstrov, gulášové partie, rodinné či susedské tímy na súťaž o najlepší guláš – Bory Guláš Cup, ktorý sa bude konať 16.7. v exteriéroch nákupno-zábavného centra Bory Mall.

Na podujatie sa už pripravujú tímy z rôznych kútov Slovenska ale aj Európy. Medzi prihlásenými sú zástupcovia jednotlivých regiónov, partie z bratislavských mestských častí, firemné skupiny alebo rodinné tímy. Vaše výkony bude hodnotiť porota zložená z odborníkov na guláš, zaujímavých osobností a známych gurmánov. Súťaží sa o zaujímavé finančné výhry – darčekové karty vo výške 500 eur, 300 eur a 100 eur ale ja ďalšie zaujímavé ocenenia.

Zúčastniť súťaže sa môžete v tíme s neobmedzeným počtom členov. Stačí zaplatiť tímové štartovné vo výške

10 eur. Okrem dobrej nálady je potrebné priniesť si všetky suroviny a ingrediencie potrebné na varenie gulášu, ale aj kotol alebo kotlinu a náradie potrebné na varenie. Organizátori súťaže pre vás zabezpečia pitnú vodu, palivové drevo, chlieb, plastový riad a vrecia na odpad.

Foto: Bory Mall

Tešiť sa môžu aj samotní návštevníci, rodinky a deti. Gurmánske zážitky podčiarkne poriadna dávka rodinnej a priateľskej festivalovej zábavy. Najväčší skákací hrad, minidisco, detské spevácke zbory, tanečné súbory, šašovia a kúzelník, zorbingový futbal, škola tanca, aktivity pre „dospelákov“, či množstvo atraktívnych hostí a hudobníkov sa postarajú o zábavu počas celého víkendu. Pre deti bude už tradične k dispozícii aj najväčší detský svet Buppi.

Napriek skvelým receptom a osvedčeným ingredienciám tú najlepšiu chuť guláša vyčaríte vtedy, ak ho robíte s láskou, v kruhu priateľov, v príjemnej a pohodovej atmosfére! Toto všetko nájdete v júli v Bory Mall. Ak máte skvelý gulášový recept, gulášovú partiu, prihláste sa do súťaže o najlepší guláš a vytvorme rekord v počte súťažných kotlíkov! Príďte sa k nám zabaviť, uvariť svoj guláš a vyhrať veľa zaujímavých cien.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia