Svadba ako z rozprávky? Príďte sa presvedčiť na vlastné oči.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kastiel salgovce

BRATISLAVA 15. apríla 2016 (WBN/PR) – Mnoho dám, či zaľúbených párov sníva o svadbe ako z rozprávky. Vysnené predstavy o jednom z najdôležitejších dní v živote môžu splniť romantické priestory, v ktorých sa veľký deň bude odohrávať. Dovoľte, aby sme vám dňa 23.4.2016 otvorili dvere do Kaštieľa Šalgovce, miesta, kde sa vaše sny stanú skutočnosťou.

Kaštieľ Šalgovce sa nachádza v tichej malej dedine Šalgovce, na skok od známeho kúpeľného mesta Piešťany. Krásne prostredie samotného kaštieľa podčiarkujú zalesnené kopce, vinice a doliny, ktoré malebnú dedinku obkolesujú. Historický barokový kaštieľ, ktorý dýcha históriou, bol postavený v roku 1760 rodom Šándorovcov. Od roku 2005 prešiel rukami niekoľkých majiteľov, ktorí ho postupne rekonštruovali. Súčasný majiteľ dal kaštieľu aktuálnu podobu.

Vďaka spomínaným rekonštrukciám sa kaštieľ môže pýšiť rozprávkovým priestorom, ktorý je ideálny aj pre svadobný deň. Deň, kedy si mladomanželia povedia svoje áno, by mal byť jedným z najdôležitejších v živote. Vysoko profesionálny personál kaštieľa pozná jeho dôležitosť, preto je pripravený postarať sa, aby bol dokonalý, bezproblémový a nezabudnuteľný nie len deň „D“, ale aj samotné prípravy dlho očakávanej udalosti.

Personál kaštieľa sa dlhodobo venuje plánovaniu a prípravám svadieb. Svojich klientov vďaka skúsenostiam dokáže odbremeniť a pripraví im svadbu „na kľúč“ podľa konkrétnych predstáv a požiadaviek. Ako príprava svadobného dňa prebieha, ale aj služby, ktoré kaštieľ ponúka, si môžete pozrieť na vlastné oči. Dňa 23.4.2016 sa otvoria brány kaštieľa širokej verejnosti. Okrem honosnej stavby a jej luxusného zariadenia sa v čase od 11.00 do 21.00 môžete tešiť na ukážky produktov a služieb, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou svadobného dňa. Počas dňa otvorených dverí v kaštieli Šalgovce sa môžete kochať nad kvetinovou výzdobou, ktorá bude vytvorená v spolupráci s Bielym ateliérom. O svadobné dekorácie a doplnky sa postará Idea Tree z Nového mesta nad Váhom. Určite si nenechajte ujsť romantických svadobných anjelov, či vypúšťanie motýľov, ktoré sú novým trendom na svadbách.

Kastiel salgovce

Pre nevesty budú k dispozícii prezentácie na splnenie vysnívanej vizáže v deň „D“. Môžete si pozrieť ukážky svadobnej vizáže, gélových nechtov i manikúry. Budúce nevestičky sa môžu pokochať pohľadom na ručne maľované svadobné šaty, ale aj na exkluzívnu svadobnú a spoločenskú obuv.

Okrem spomínaných ukážok a prezentácií budú mať hostia, ktorí zavítajú na Deň otvorených dverí, možnosť vidieť svadobný obrad v kaštieli v plnej paráde, so všetkým, čo k tomu patrí. Niektoré svadobné páry snívajú o svadbe v exteriéry. Kaštieľ Šalgovce dokáže splniť aj tento sen, a to vďaka svadobným stanom. Vďaka širokej ponuke stanov rôznych rozmerov, si svadobnú atmosféru pod holým nebom môže užiť či už len niekoľko najbližších, alebo až sto svadobčanov. Stan s výzdobou pre 66 hostí si taktiež môžete pozrieť priamo v areály kaštieľa.

Kastiel salgovce

Prijmite pozvanie do kaštieľa Šalgovce, miesta, kde sa vaše sny o dokonalom svadobnom dni stanú skutočnosťou a zanechajú vo Vás mnoho emotívnych spomienok! Ochotný personál kaštieľa Vám dňa 23.4.2016 v čase od 11.00 do 21.00, pri kávičke a dobrom zákusku, poskytne všetky informácie, ktoré vás budú zaujímať.

Okrem svadieb kaštieľ Šalgovce organizuje aj iné spoločenské a pracovné podujatia, ako

na príklad rozlúčky so slobodou, oslavy životných jubileí, promócie, pracovné meetingy, team buildingy, školenia, ladies weekendy, gentleman´s weekendy, poľovačky a mnoho ďalších. Radi Vám počas návštevy poskytneme informácie aj o týchto možnostiach.

Pre viac informácií nás, prosím, kontaktujte!

WEB: www.kastielsalgovce.sk

TEL.Č.: +421 911 400 367

E-MAIL: event@kastielsalgovce.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia