Semifinále nebude môj súboj s Cristianom, tvrdí Gareth Bale

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Gareth Bale
Hviezda Walesu Gareth Bale si spracováva loptu počas zápasu proti Rusom na majstrovstvách Európy vo futbale. Toulose, 20. jún 2016. Foto: SITA/AP

LYON 5. júla (WebNoviny.sk) – Útočník waleskej futbalovej reprezentácie Gareth Bale pred stredajším stretnutím semifinále ME vo Francúzsku (10. júna – 10. júla) proti Portugalsku odmietol tvrdenie, že lyonský súboj o finále bude hlavne duelom s klubovým spoluhráčom z Realu Madrid Cristianom Ronaldom.

„Nebude to o dvoch hráčoch, ale o dvoch národoch v semifinále ME, zápase jedenástich mužov proti jedenástim mužom,“ vyhlásil 26-ročný rodák z Cardiffu pre BBC Sport.

Senzáciechtivé médiá od Balovho príchodu do Madridu v roku 2013 neustále hľadali štrbiny vo Walesanovom vzťahu k rodákovi z Madeiry, obaja však viackrát uistili verejnosť, že ide iba o výmysly novinárov. Bodku za touto témou dal niekdajší kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti, ktorý vyhlásil, že obaja hráči nikdy nemali najmenší problém a vychádzajú spolu nadmieru dobre.

„Samozrejme, v Madride nám to ide veľmi dobre, radi spolu hráme vedľa seba. Cristiano je fantastický hráč, všetci vedia, čo dokáže. Protivníka sa však nebojíme,“ dodal Gareth Bale, ktorý sa už pred šampionátom netajil vysokými ambíciami.

„Od samého začiatku sme všetci verili v úspech. Ako som povedal už mnohokrát predtým, neprišli sme na turnaj, aby sme tu boli do počtu. Chceme vyhrať ME, momentálne sa sústredíme na semifinále a ak sa nám podarí v ňom uspieť, môžeme sa tešiť na nedeľné finále,“ skonštatoval bývalý hráč Tottenhamu Hotspur a FC Southampton.

Gareth Bale prezradil, že si pred začiatkom podujatia musel vypočuť „podpichujúce“ komentáre od nemeckého spoluhráča Toniho Kroosa. „Trošku sme žartovali. Pamätám si, ako mi vravel, že by sme mali odohrať iba tri zápasy. Bolo by pekné stretnúť sa s ním vo finále,“ skonštatoval strelec zatiaľ troch gólov na ME 2016.

Tieto správy prinášame s podporou internetových stávok eTIPOS.sk.
Tipos

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Carlo AncelottiCristiano RonaldoGareth Bale