Steven Adler vystúpil so skupinou Guns N' Roses

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Guns N' Roses
Guns N' Roses Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 7. júla (WebNoviny.sk) – Americký bubeník Steven Adler si zahral s kapelou Guns N‘ Roses, v ktorej pôsobil v období 1985 až 1990.

Päťdesiatjedenročný muzikant sa pripojil k formácii počas skladieb Out Ta Get Me a My Michelle v rámci koncertu, ktorý sa konal 6. júla v Cincinnati. Kapela je v súčasnosti na turné Not in This Lifetime. Formáciu tvoria Axl Rose (spev), Slash (gitara), Duff McKagan (basgitara), Dizzy Reed (klávesy), Richard Fortus (gitara), Frank Ferrer (bicie) a Melissa Reese (klávesy).

Steven Adler

vydal s Guns N‘ Roses albumy Appetite for Destruction (1987) a G N‘ R Lies (1988), z ktorých pochádzajú hity ako Welcome to the Jungle, Sweet Child o‘ Mine, Paradise City alebo Patience. Nahral bicie aj v skladbe Civil War zo štúdiovky Use Your Illusion II (1991). Okrem toho je možné jeho talent počuť aj na niekoľkých EP nahrávkach kapely a tiež živáku Live Era ’87-’93 (1999). Bol tiež členom formácie Adler’s Appetite a v súčasnosti hrá v kapele Adler, s ktorou vydal album Back from the Dead (2012). V apríli 2012 ho ako člena Guns N‘ Roses uviedli do Rock’n’rollovej siene slávy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Axl Rose