B.o.B tvrdí, že Zem je plochá, zverejnil o tom skladbu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
B.o.B
Americký rapper B.o.B Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 26. januára (WebNoviny.sk) – Americký rapper a producent B.o.B zverejnil prostredníctvom služby Soundcloud skladbu Flatline.

Stalo sa tak po sérii tweetov na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, v ktorých tvrdil, že Zem je plochá. Na jeho vyjadrenia vzápätí reagoval americký astrofyzik, kozmológ, autor a popularizátor vedy Neil deGrasse Tyson, ktorý jeho teórie vyvrátil. Interpret ho v skladbe dokonca spomína. V novinke totižto rapuje, že Tysona za jeho tvrdenia (o tom, že Zem je guľatá, pozn. SITA) veľa platia.

Dvadsaťsedemročný

B.o.B,

vlastným menom Bobby Ray Simmons Jr., odštartoval hudobnú kariéru v roku 2002 ako 14-ročný, keď predal svoj prvý beat. O päť rokov neskôr vydal prvé dva mixtapey The Future a Cloud 9 a tiež EP s názvom Eastside. Jeho debutovým albumom sa stala nahrávka B.o.B presents: The Adventures Of Bobby Ray (2010), ktorá v rebríčku Billboard 200 debutovala na prvom mieste. Album obsahoval úspešné single Nothin‘ On You, Airplanes alebo Don’t Let Me Fall. Po nej nasledovali štúdiovky Strange Clouds (2012), Underground Luxury (2013) a Psycadelik Thoughtz (2015).

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia