Zomrel manžel kanadskej speváčky Céline Dion

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
René Angélil, Céline Dion
René Angélil a Céline Dion sa zosobášili v roku 1994. Foto: SITA/AP

MONTREAL 15. januára (WebNoviny.sk) – Vo veku 73 rokov zomrel René Angélil, manžel kanadskej speváčky Céline Dion. Rodák z Montrealu skonal 14. januára v nevadskom Hendersone v dôsledku rakoviny hltana. Smutnú správu zverejnila 47-ročná interpretka prostredníctvom oficiálnej webstránky www.celinedion.com. Americkému týždenníku Us Weekly informáciu potvrdil aj koroner Clark County John Fudenberg, ktorý uviedol, že Angélil zomrel prirodzenou smrťou. „V tomto prípade neplánujeme viesť žiadne ďalšie vyšetrovanie,“ dodal.

René Angélil

sa narodil 16. januára 1942. Na hudobnej scéne začínal v 60. rokoch minulého storočia ako spevák, no neskôr sa začal venovať manažovaniu interpretov. Céline Dion, ktorú po prvý raz stretol ako dvanásťročnú, pomohol odštartovať kariéru a v roku 1994 sa s ňou aj zosobášil. Z ich vzťahu pochádzajú traja synovia, René-Charles a dvojčatá Eddy a Nelson.

Angélilovi diagnostikovali rakovinu koncom 90. rokov. Speváčka, ktorá má na konte hity ako My Heart Will Go On, The Power of Love, All by Myself či A New Day Has Come, v roku 2014 načas prerušila kariéru po tom, ako manželovi odstránili tumor z hltana. Angélil bol predtým ženatý dva razy, pričom z týchto manželstiev má tri deti.

Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com, agentúry Reuters a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Céline Dion