Som nesmierne pobúrený

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Istock 1178915925 810x540 1.jpeg
Na čele nášho štátu momentálne nestoja, ale iba poklonkujú, akési karikatúry na politikov. Sú to iba slaboduchí propagátori centristických manierov, svojich odborných poradcov. Tí im stoja rovno za chrbtom a našepkávajú im repliky zo scenára. Je to výkvet tých najhanebnejších pseudopolitikov karpatského typu. Nemajú žiadnu politickú agendu, žiadny program, žiadnu víziu budúcnosti, žiadny plán. Iba zodpovedne hrajú svoje pridelené herecké úlohy, pričom nám rozkladajú krajinu rovno pred očami a klamú nám priamo do ksichtu.
Zmyslom ich filozofie je inklinácia výlučne k témam, ktoré tlejú na periférii spoločnosti a vyvolájavajú názorovú šarvátku v našej vcelku konzervatívnej spoločnosti. Samoúčelné a nehanebné porušovanie celospoločnských pravidiel sa ukazuje byť skôr ich cieľom, ako len do očí bijúcou neschopnosťou riadiť tento štát. Zmyslom takýchto deštruktívnych roznodnutí je totiž permenentné udržiavanie sociálneho napätia na stálej úrovni bodu varu. Asi nie je potrebné dodávať, že víťaznou stranou tohto spoločenské konfliktu, nikdy nebude náš národ a ani táto krajina.
Nie je už čas čakať, pokým nás úplne zničia. Nie je už možné ďalej tolerovať ich bezbrehé zneužívanie moci a tyranskú diktatúru, ktorú si tu bezočivo zavádzajú. Sú to despotovia, ktorí začali tým, že plagiovali, podvádzali, kradli a teraz už cenzúrujú, aby nikto nemohol odhaliť ich prachsprosté klamstvá.
Sú to zločinci! A ako takí nepatria na čelo štátu, ale do väzenia. Takéto nebezpečné indivíduá musia byť vylúčené zo spoločnosti! Navždy…
VOLÁM PO ICH ZVRHNUTÍ !!!
(lebo je jasné, že sami neodídu)

Viac o tomto spoločenskom neduhu na Slovensku sa dočítate v knihe Guida Giacomo Preparata, Ideológia tyranie
https://torden.sk/produkt/ideologia-tyranie/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu SITA.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU