Vandeweghová si preklepla Tecaua, hľadala fotky bez trička

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
CoCo Vandeweghová
Americká tenistka CoCo Vandeweghová. Foto: SITA/AP

MELBOURNE 29. januára (WebNoviny.sk) – Americká tenistka CoCo Vandeweghová donedávna poznala Rumuna Horiu Tecaua natoľko málo, že si ho musela prelustrovať na webe, keď dostala sprostredkovanú ponuku na spoločnú miešanú štvorhru na melbournských grandslamových Australian Open. Medzičasom postúpili už do finále mixu.

Obrazom: Najkrajšie momenty zo semifinále Australian Open

„Dozvedela som sa o tom, že je voľný, keď ma oslovil tréner Andrei Pavel. Povedala som, že možno, ešte neviem. Následne som si Horiu vygooglila, či spĺňa všetky kritériá. Hľadala som na webe nejaké jeho fotky bez trička, aby som sa presvedčila o ´six-packu´ na bruchu. Viete, človek si občas musí počínať aj plytko. Vyhovel mojim nárokom, dali sme sa dokopy a teraz sme tu…“ so smiechom uviedla Vandeweghová po úspechu v piatkovom semifinále proti slovinsko-filipínskemu páru Andreja Klepačová, Treat Huey (6:4, 6:4). „Zjavne ste dobre vyzerajúci muž,“ podotkla spovedajúca Rennae Stubbsová, Rumun oslavne zdvihol ruky nad hlavu.

Vandeweghová a Tecau budú v nedeľu od 6.00 h SEČ hrať vo finále mixu proti rusko-brazílskemu páru Jelena Vesninová, Bruno Soares, ktorý v semifinále zdolal jednotky „pavúka“ Saniu Mirzovú a Ivana Dodiga 7:5, 7:6 (4).

Miešaná štvorhra – semifinále:

Jelena Vesninová, Bruno Soares (Rus./Braz.-5) – Sania Mirzová, Ivan Dodig (India/Chor.-1) 7:5, 7:6 (4) za 90 minút

CoCo Vandeweghová, Horia Tecau (USA/Rum.) – Andreja Klepačová, Treat Huey (Slovin./Fil.) 6:4, 6:4 za 67 minút

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Bruno SoaresCoCo VandeweghováJelena Vesninová
Firmy a inštitúcie WBN