Tradičná práca je nuda - zarob si konečne tým, čo ťa baví

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jaspravim

BRATISLAVA 3. marca 2016 (WBN/PR) – Trendy mikropráce začali v tomto období, kedy je takpovediac „každé euro dobré“, naberať na obrátkach. Ľudia začnú byť ešte viac kreatívni. Sme v období, kedy veľké spoločnosti chcú nakupovať lacno a malé, ešte lacnejšie, pričom požiadavky na kvalitu sa neustále zvyšujú.

Priekopníkmi v zahraničí sú napríklad známy Freelancer.com, ktorý razí trendy približne od roku 2002, kedy o mikropráci či zdieľanej ekonomike nebolo ani chýru.

V našej geografickej lokalite je to práve jaspravim.sk, kde si môžete pridať svoju službu, či produkt a začnete zarábať a to všetko úplne ZADARMO.

Nejde tu však o „skladanie pier alebo lepenie obálok”, ako by si niekto možno myslel. Možnosti sú naozaj neobmedzené a závisia často od kreativity samotných predávajúcich.

Z núdze cnosť alebo trend?

Pred niekoľkými rokmi bola práca z domu vnímaná negatívne – skôr ste dostávali ľutujúce pohľady, dnes ste v pozícii, kedy majú ľudia tendenciu Vám závidieť, že „nemusíte chodiť do práce“. Takže v každej dobe, ktorá sa inak mení rýchlejšie ako bolo bežné, je to uhol pohľadu.

Spektrum toho, čo môžete na portáli ponúknuť, je neobmedzené. Stačí si zistiť, o čo je záujem a dopyt, alebo ho vytvoriť novou službou.. Ak ešte váhate, tak vedzte, že nepotrebujete žiadne špeciálne dokumenty, aby ste začali ponúkať svoje služby.

Áno, mikropráca má aj ďalšie výhody!

1. Žiadny pracovný čas, robíte keď máte čas.

2. Žiadne dochádzanie do práce. Stačí počítač s pripojením na internet.

3. Nemusíte sa nič nové učiť, pretože ponúkate to, čo dokážete najlepšie.

Takže, ak máte pár hodín týždenne čas, skúste sa zamyslieť, či je lepšie pozerať telku alebo ponúknuť svoje schopnosti celému Slovensku.

Mikropráca však automaticky neznamená aj mikrozárobok. Práve naopak.

Zarobiť si môžete podľa svojej šikovnosti a svojej kreativity.

Firmy hľadajú možnosti ako ušetriť, ale zároveň aj kreatívne riešenia pre svoje problémy. Nečudujte sa preto, ak nájdete na jaspravim.sk najväčšom portáli na mikroprácu na Slovensku ľudí, ktorí ponúkajú odpoveď na zmysel života, prepis tabuliek do excelu, powerpoint prezentácie (ktoré vy tak neznášate robiť), reklamné letáky, správy Facebook-skupín, založenie firemných, či súkromných blogov a podobne.

Ponúkajte to, čo teda viete najlepšie. Či už budete prekladať texty do angličtiny alebo stáť na križovatke s nápisom, stanovte svoju cenu presne a jasne.

Neváhajte a pridajte si inzerát na jaspravim.sk – je to ZADARMO.

Stránka, ktorá zmenila spôsob nakupovania služieb na webe sa stala miestom pôsobenia kreatívcov, freelancerov, ktorí prešliapávajú cestu „novej dobe“.

Viac o jaspravim.sk tu:

https://www.youtube.com/watch?v=xuQSxT2JLuQ

Nakupuj, predávaj a zarábaj bezpečne!

www.jaspravim.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie BSK Bratislavský samosprávny kraj (VÚC)